Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Lipmans gatavs atvainoties Rīgas Dinamo vadībai

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans ir gatavs atvainoties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo vadībai, kuru nesen nodēvējis par nekompetentiem amatieriem, LHF prezidents atklājis laikrakstam Telegraf.

Kā ziņots, Rīgas Dinamo vadība, reaģējot uz Lipmana izteikumiem, ka tajā esot nekompetenti amatieri, kas neko nesaprot no hokeja, pagājušajā nedēļā paziņoja, ka turpmāka sadarbība ar LHF ir neiespējama.

Klubs liedzis izlasei pievienoties visiem tā tehniskā personāla pārstāvjiem, kuri līdz šim savus pienākumus veikuši arī valstsvienībā, bet uz izlasi izsauktajiem hokejistiem liedzis ņemt līdzi klubam piederošo hokeja ekipējumu.

Notikušā rezultātā LHF vadība veikusi jauna hokeja ekipējuma iegādi, kas gan hokejistiem tradicionāli ir ilgstoši jāienēsā, kā arī piesaistījusi izlasei jaunus ārstus, fizioterapeitus, masierus un ekipējuma menedžerus.

Lipmans izteicies, ka ir satraucies par LHF un Dinamo starpā valdošo situāciju, uzsverot, ka ar saviem nesenajiem izteikumiem nav vēlējies aizskart nevienu konkrētu cilvēku.

"Piekrītu, ka mani izteikumi bija pārāk emocionāli. Iespējams, ka kāds tos uztvēris pārāk sāpīgi. Ja kas, esmu gatavs atvainoties," citēts Lipmans. "Šis nav īstais laiks, kad apvainoties un kārtot rēķinus."

LHF prezidents uzsvēris, ka Latvijas izlase un Dinamo ir vienots organisms, kur vienas puses likstas uzreiz izjūt otra puse. "Domāju, ka būs labāk, ja puses ieņems daudz konstruktīvāku pozīciju. Pietiks naidoties."

Tāpat Lipmans uzskata, ka tikai ar kopējām pūlēm izlase un klubs spēs īstenot savus mērķus, bet esošā situācija to starpā ir "nenormāla".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi