Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Lipsbergs, Upītis un Tambijevs ar MHL izlasi devušie Ziemeļamerikas tūrē

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Rīga uzbrucēji Miks Lipsbergs un Juris Upītis līgas izlases Krasnije zvezdi sastāvā ceturtdien devušies ikgadējā Ziemeļamerikas tūrē, kurā vieta atradusies arī Voskresenskas Himik komandā spēlējošajam Latvijas uzbrucējam Kirilam Tambijevam.

Tradicionālo izbraukumu pa Ziemeļameriku, sacenšoties ar dažādām Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) un Ziemeļamerikas Hokeja līgas (NAHL) komandām, Krasnije zvezdi aizvadīs šīgada nogalē un nākamā gada janvāra sākumā.

Šīs sezonas 25 regulārā čempionāta spēlēs 21 gadu vecais Lipsbergs guvis septiņus vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, iekrājot pozitīvu lietderības koeficientu +6. Lipsbergs pašlaik ir savas komandas ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. Tikmēr 21 gadu vecais Upītis 39 MHL spēlēs guvis 11 vārtus un izpildījis 23 rezultatīvas piespēles, kas dod komandas rezultatīvākā spēlētāja godu.

Savukārt 20 gadus vecais Tambijevs 31 mačā ticis pie 15 vārtiem un 21 rezultatīvas piespēles, kā arī negatīva lietderības koeficienta -11. Viņš ir savas komandas otrais rezultatīvākais hokejists.

Kopumā komandu veido divi vārtsargi, desmit aizsargi un 15 uzbrucēji. Turnīrā vienībai paredzēts aizvadīt sešas spēles.

Pagājušās sezonas Ziemeļamerikas tūrē Krasnije zvezdi sastāvā bija Rīgas aizsargs Mārtiņš Porejs, bet maija beigās un jūnija sākumā Dienvidkorejā notikušajā Āzijas Izaicinājuma kausa turnīrā Latvijas hokejisti komandā nebija iekļauti, lai arī uz to pretendēja Rīgas aizsargs Krišs Lipsbergs un uzbrucējs Robergs Lipsbergs.

Vēl gadu iepriekš Ziemeļamerikas tūrē Krasnije zvezdi sastāvā bija iekļauts toreizējais Rīgas komandas uzbrucējs Raimonds Vilkoits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi