Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +17 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

M.Rēdlihs: Lokomotiv līdzjutēji ar laiku mūs iemīlēs un pieņems

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas Dinamo aizvadītās sezonas rezultatīvākais hokejists Miķelis Rēdlihs Jaroslavļas medijiem atzinis, ka kopumā ir apmierināts ar pāreju uz Lokomotiv komandu.

„Bija patīkami šeit ierasties,” portālam Jaroslavskij sport sacīja Rēdlihs, izsakot apmierinātību gan ar komandas biedriem, gan treniņiem. „Šobrīd man grūti teikt ko vairāk, jo ir tikai pats sākums. Varu sacīt, ka iejušanās komandā norit labi.”

„Jāpaiet laikam, lai līdzjutēji mūs pieņemtu kā komandu. Lokomotiv ir klubs ar labām hokeja tradīcijām, piesaistīti labi hokejisti - mums ir paši augstākie mērķi.” Tāpat hokejists atzina, ka nelielas grūtības sagādājusi pārcelšanās uz Jaroslavļu, jo Rīgā viņš visur visus pazinis, bet nu situācija ir mainījusies.

Kā zināms, 2011.gada 7.septembrī aviokatastrofā bojā gāja viss Lokomotiv komandas pamatsastāvs, treneri un apkalpojošais personāls, arī leģendārais latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš. 

M.Rēdlihs pēc iepriekšējās sezonas vienojās par spēlēšanu Jaroslavļas Lokomotiv komandā turpmākos trīs gadus. Komanda jau sākusi gatavošanos jaunajai sezonai, bet pirmo pārbaudes spēli aizvadīs 1.augustā pret Jāņa Sprukta pārstāvēto Maskavas CSKA klubu.

Pērn 28 gadus vecais Rēdlihs Rīgas Dinamo sastāvā aizvadīja kopumā 61 spēli, izceļoties ar 15 gūtiem vārtiem un 39 rezultatīvām piespēlēm (54 punkti).


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi