Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Makdeividam pieci punkti Oilers uzvarā pār Flyers

Ar pieciem punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā otrdien izcēlās uzbrucējs Konors Makdeivids, bet viņa pārstāvētā Edmontonas Oilers vienība savā laukumā ar 5:2 (1:0, 2:2, 2:0) pārspēja Filadelfijas Flyers komandu.

Makdeivids guva vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, savu punktu bagāžu šajā sezonā palielinot līdz 53 (14+39), kas ir trešais labākais rādītājs līgā.

26 gadus vecais Makdeivids arī kļuva par piekto visātrāk 900 punktus sakrājušo spēlētāju līgas vēsturē. Kanādiešu uzbrucēja kontā tagad ir 903 (317+586) punkti 602 mačos. Ātrāk pie 900 punktiem līgā bija tikuši viens Veins Greckis (385 spēlēs), Mario Lemjē (463), Maiks Bosī (582) un Petrs Ščastnijs (599).

Ar 2+1 uzvarētāju rindās izcēlās Raiens Ņūdžents-Hopkinss, 1+2 Zeka Haimena kontā, bet 1+1 savā rēķinā ierakstīja Leons Draizaitls.

"Flyers" sastāvā Treviss Koneknijs guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Markam Stālam.

Citā mačā pie trim (1+2) punktiem tika Džeimss van Rīmsdaiks, palīdzot Bostonas "Bruins" viesos ar 4:1 (0:0, 2:1, 2:0) pieveikt Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets" komandu.

Merzļikins šoreiz palika uz rezervistu soliņa, bet viņa kolēģis mājinieku vārtos Spensers Mārtins tika galā ar 23 no 27 metieniem jeb atvairīja 85,2% raidījumu.

Uzvarētāju sastāvā pa vārtiem guva arī Kevins Šatenkirks, Dentons Heinens un Trents Frederiks, bet mājinieku sastāvā vienīgais precīzais metiens Kenta Džonsona rēķinā.

Bostonas komandai šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas un ar 52 punktiem 36 spēlēs tā kļuvusi par Austrumu konferences un visas līgas līderi. "Blue Jackets" ar 32 punktiem 39 spēlēs Austrumos ir 15.pozīcijā 16 komandu konkurencē.

Tikmēr piekto uzvaru pēc kārtas otrdien svinēja Floridas "Panthers", kuras aizsargs Uvis Balinskis nosūtīts uz Amerikas hokeja līgu (AHL).

"Panthers" viesos ar 4:1 (1:0, 0:0, 3:1) pārspēja Arizonas "Coyotes" hokejistus.

Uzvarētāju rindās ar 1+1 izcēlās Kārters Verhegī, bet vēl pa vārtiem guva Sems Reinharts, Metjū Tkačaks un Gustavs Forslings. Mājinieku vienīgos vārtus guva Aleksandrs Kerfuts.

"Panthers" ar 48 punktiem 37 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi