Laika ziņas
Šodien
Migla

Mamčics: Pieļāvām kļūdas, kuras nevar pieļaut pret tādu pretinieku

Latvijas vīriešu hokeja izlases pieļautās kļūdas mačā ar Zviedriju veiksmīgi izmantoja pretinieki, lai gūtu pārliecinošu uzvaru, pēc spēles secināja Latvijas valstsvienības aizsargs Roberts Mamčics.

Jau ziņots, ka sestdien pasaules čempionāta piektajā spēlē Latvija ar 2:7 atzina Zviedrijas pārākumu. Otros Latvijas vārtus, kas palīdzēja panākt neizšķirtu otrās trešdaļas ievadā, guva tieši Mamčics.

"Bija rezultāts 0:2, bet pēc tam izgājām uz otro periodu un spējām izlīdzināt 2:2. Pieļāvām kļūdas, kuras nevar pieļaut pret tādu pretinieku, jo viņi to uzreiz izmanto. Tiklīdz ir vairāk laika ar ripu, viņi uzreiz met precīzi," sarunā ar žurnālistiem teica Mamčics.

"Jāgatavojas nākamajām divām spēlēm, kas ir ļoti svarīgas, un mums tāpat vēl ir iespēja iekļūt ceturtdaļfinālā," viņš turpināja.

Hokejists atklāja, ka pēc otrās trešdaļas, kurā no sākuma izdevās atspēlēties, bet pēc tam tika ielaisti četri vārti, ģērbtuvē hokejisti mēģinājuši uzmundrināt viens otru, lai noslēdzošajā periodā spētu nospēlēt tādā pašā līmenī, kā spēles pirmās 30 minūtes.

"Kas bija ģērbtuvē, tas paliek ģērbtuvē. Teicām, ka jāiet spēlēt un jāturpina tā, kā mēs spēlējām pirmo pusi mača, un ka trešajā periodā jāgatavojas nākamajiem mačiem. To arī mēģinājām izdarīt. Nostāvējām mazākumā un mēģinājām spēlēt aktīvi," skaidroja Mamčics.

B apakšgrupā Zviedrijai piecās cīņās ir 15 punkti, ASV piecos mačos iekrājusi desmit punktus, Vācija - deviņus punktus, Slovākijai ir astoņi punkti četrās spēlēs, Latvija izcīnījusi septiņus punktus, bet Francija - četrus punktus. Kazahstāna piecos mačos iekrājusi trīs punktus un Polija tikusi pie viena punkta.

19.maijā Latvija tiksies ar Slovākiju, bet noslēdzošajā grupas spēlē 21.maijā latvieši spēkosies ar ASV hokejistiem, kurus pērn pārspēja cīņā par bronzas godalgām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi