Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Maple Leafs pārtrauc Penguins astoņu uzvaru sēriju NHL

Toronto Maple Leafs hokejisti ceturtdien pārtrauca Pitsburgas Penguins astoņu uzvaru sēriju NHL regulārajā čempionātā, pārspējot pingvīnus ar 1:0. Tikmēr Dienvidaustrumu divīzijas līderu cīņā Floridas Panthers pārspēja arvien bez Aleksandra Ovečkina spēlējošos Vašingtonas Capitals.

Lielisku spēli aizvadīja Toronto vārtsargs Džeimss Reimers, kurš tika galā ar visiem 25 Pitsburgas raidījumiem. Vienīgos vārtus mačā sešas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Klarks Makarturs, nodrošinto Maple Leafs uzvaru ar 1:0.

Vašingtonas Capitals divu Dienvidaustrumu divīzijas komandu cīņā ar 2:4 piekāpās Floridai. Izšķirošais brīdis mačā bija 3.perioda pirmās minūtes, kad pie rezultāta 1:1 Panthers guva divus vārtus. Džons Karlsons divarpus minūtes līdz pamatlaika izskaņai vienus atspēlēja un Capitals noņēma vārtsargu, bet pēdējā minūtē Panthers hokejists Šons Matiass raidīja ripu jau tukšajos Vašingtonas vārtos – 4:2. Tādējādi Panthers ar 57 punktiem ir divīzijas līderi un ieņem 3.vietu Austrumu konferencē, savukārt Vašingtona atpaliek par punktu un ir uzreiz aiz play-off zonas – 9.vietā.

Citā mačā Ņujorkas Rangers zviedru mūris Henriks Lundkvists (34/34) un Bufalo Sabres cietokšņa sargātājs Raiens Millers (29/29) pamatlaikā un papildlaikā tika galā ar visiem metieniem, tādējādi uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Desmitajā mēģinājumā uzvaras vārtus guva ņujorkietis Raiens Kalahans, ļaujot savam Rangers klubam ar 69 punktiem nostiprināties Austrumu konferences galvgalī. Visas līgas kopvērtējumā Rangers un Detroitas Red Wings ir pa 69 punktiem, bet sarkanie spārni nospēlējuši divus mačus vairāk.

NHL spēļu rezultāti
Sabres – Rangers 0:1 (p.m.)
Maple Leafs – Penguins 1:0
Panthers – Capitals 4:2
Ducks – Stars 2:6
Kings – Blue Jackets 3:2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi