Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Medijs: Dinamo ir tuvu līguma parakstīšanai ar NHL uzbrucēju Timašovu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo ir tuvu līguma parakstīšanai ar Dimitro Timašovu, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Detroitas Red Wings, vēsta Krievijas laikraksts Sports-Express.

Laikraksts vēsta, ka Ukrainā dzimušais Timašovs, kurš jau no bērna kājas spēlē Zviedrijā un ir ieguvis šīs valsts hokeja licenci, drīzumā varētu pievienoties Dinamo.

Timašovs pagājušo NHL sezonu, kas viņam bija pirmā, iesāka Toronto Maple Leafs komandā, kurā aizvadīja 39 spēles, tajās izceļoties ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Šī gada sākumā uzbrucējs tika ievietots neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Februārī viņš nonāca Red Wings paspārnē, bet piecās spēlēs palika bez punktiem.

Iepriekšējās trīs sezonas Ukrainā dzimušais hokejists pavadīja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Toronto Marlies. 2017./18.gada sezonā viņš bija Mārtiņa Dzierkala komandas biedrs, bet latvietis sezonas lielāku daļu pavadīja Austrumkrasta hokeja līgā, kā rezultātā kopā ar Timašovu neizdevās svinēt uzvaru Kaldera kausā.

Gadu vēlāk Marlies komandai pievienojās arī Kristiāns Rubīns, ar kuru Timašovs kopā nospēlēja vienu sezonu.

23 gadus vecais uzbrucējs NHL draftā tika izraudzīts 2015.gadā ar kopējo 125.numuru. Tiesības uz viņu ieguva Toronto vienība.

Jau ziņots, ka pēc šīs sezonas Dinamo valde paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri Ģirtu Ankipānu un viņa palīgiem. 30.aprīlī beidzoties 2019./2020.gada līgumiem, neierobežoti brīvo aģentu sarakstā iekļauti 39 Rīgas Dinamo spēlētāji. Šobrīd vēl nav izziņoti līgumi ar hokejistiem.

Iepriekš medijos par kluba nākamo galveno treneri visbiežāk tiek minēti Pēteris Skudra un Leonīds Tambijevs. Tāpat uz šo amatu kandidē arī zviedru speciālists Hans Valsons.

Dinamo šosezon 62 spēlēs izcīnīja 41 punktu un palika priekšpēdējā vietā līgā, par diviem punktiem apsteidzot vien Minskas Dinamo.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi