Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Meija pagarinājis līgumu ar Rīgas Dinamo

Latvijas izlases uzbrucējs Gints Meija pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas Dinamo, vēsta klubs.

Iepriekšējā sezonā 30 gadus vecais Meija 47 spēlēs vārtus neguva, bet veica deviņas rezultatīvas piespēles, izpelnīdamies arī negatīvu lietderības koeficientu -17.

Meija Rīgas klubā aizvadījis visas desmit sezonas, kopumā KHL 433 spēlēs izceļoties ar 39 vārtiem un 56 rezultatīvām piespēlēm.

Uzbrucējs šajā pavasarī palīdzēja arī Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā sasniegt ceturtdaļfinālu. Meija kopumā astoņos mačos guva vienus vārtus.

Latvijas valstsvienības sastāvā Meija kopumā piedalījies astoņos pasaules čempionātos, kā arī olimpiskajās spēlēs Vankūverā.

Rīgas Dinamo aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi play-off spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus Dinamo palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Rīdzinieki šajā starpsezonā papildinājušies arī ar Latvijas izlases vārtsargu Kristeru Gudļevski un aizsargu Kristapu Sotnieku, kā arī šajā pašā pozīcijā spēlējošajiem kanādiešiem Marku Zaneti, Metjū Majoni un krievu Dmitriju Šuļeņinu. Tāpat vienības rindās atgriezies Andris Džeriņš un zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, kā arī pagarināti līgumi ar Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu kanādieti Brendonu Makmilenu, kā arī piesaistīts viņa tautietis Kevins Klārks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi