Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Merzļikins aizvada labu spēli, bet netiek pie pirmās uzvaras NHL

Latviešu hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 25 metienus NHL regulārā turnīra spēlē, tomēr Kolumbusas Blue Jackets viesos Ņujorkā ar 0:2 kapitulēja spēcīgajai Islanders komandai. Neveiksmes arī abiem pārējiem NHL pārstāvjiem Teodoram Bļugeram un Zemgum Girgensonam.

Pirmo reizi Merzļikins kapitulēja jau spēles 2. minūtē, kad viņu pēc teicamas saspēles ar partneriem no tuvas distances pārspēja Anderss Lī. Otrā ripa latvieša vārtos ielidoja otrā perioda izskaņā, kad mājinieku līderis Metjū Barzals aizskrēja viens pret Elvi, metot nekļūdīgi.

 

Elvim šī debijas sezonā bija jau septītā spēle NHL, tomēr uzvarēt pagaidām nav izdevies. Vidēji mačā viņš ielaidis 3.34 ripas un atvairījis 89,5% metienu. Divos mačos AHL uzvaras un zaudējumi dalīti uz pusēm.

Citā mačā Zemgus Girgensons un Bufalo Sabres viesos ar 1:2 papildlaikā piekāpās Toronto Maple Leafs hokejistiem, kurus vēl dienu iepriekš savā laukumā uzveica ar 6:4.

Pamatlaikā Toronto vadībā izvirzīja Viljams Nīlanders, bet aizsargs Rasmuss Ristolainens trešajā periodā panāca 1:1. Džons Tavaress papildlaikā 2. minūtē guva uzvaras vārtus kļavu lapām.

Girgensons uz ledus pavadīja nepilnas 10 minūtes, izceļoties ar trim spēka paņēmieniem un neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņam 26 mačos seši (3+3) punkti un -1 lietderība.

Tikmēr Pitsburgas Penguins ar Teodoru Bļugeru ierindā viesos ar 2:5 kapitulēja Stenlija kausa īpašniekiem Sentluisas Blues. Lai gan vēl otrā perioda ievadā tablo vēstīja 1:1, turpinājumā mājinieki guva trīs vārtus pēc kārtas, viesiem vairs nespējot atspēlēties. 

Bļugeram šoreiz 16 minūtēs uz ledus pieci metieni pa vārtiem un viens bloķēts pretinieku raidījums. Teju trīs minūtēs viņš uz ledus pavadīja skaitliskajā mazākumā. Šosezon Bļugeram 27 mačos seši (2+4) punkti un -4 lietderība.

Blues labā 1+1 iekrāja Džeidens Švarcs, bet Džordans Biningtons vārtos atvairīja 29 metienus.

Austrumu konferences kopvērtējumā Pitsburga ar 27 mačos iekrātiem 32 punktiem ir sestā, Bufalo tikpat mačos ir 29 punkti un 10. vieta, bet Kolumbusai 26 spēlēs 26 punkti un 13. vieta. Rūdolfa Balcera Otavas Senators bez iepriekš savainotā latvieša 27 spēlēs iekrājuši 23 punktus, kas dod 14. vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi