Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Merzļikins izcīna pirmo uzvaru mēneša laikā

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, savai vienībai divus punktus sarūpējot pirmo reizi kopš 11.decembra.

"Blue Jackets" pārtrauca desmit zaudējumu sēriju viesos un ar rezultātu 4:3 (3:0, 1:0, 0:3) pārspēja Detroitas "Red Wings".

Kolumbusas vienībā ar "hat-trick" izcēlās Patriks Laine, kuram šī bija pirmā vismaz trīs vārtu spēle kopš 17.februāra un desmitā karjerā. Vēl vienus vārtus guva Vladislavs Gavrikovs, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm bija Džekam Roslovikam un Džonijam Gudro.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 25 no 28 metieniem, bet otrā laukuma galā Ville Huso tika galā ar 21 no 25 raidījumiem.

 

Šajā sezonā Merzļikins laukumā devies 18 spēlēs, kurās izcīnījis piecas uzvaras, vidēji ielaidis 4,52 ripas un atvairījis 86,7% metienu.

Turpretī zaudējumu sestdien piedzīvoja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas viesos ar 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) atzina Karolīnas "Hurricanes" pārākumu.

Bļugers šajā cīņā uz ledus pavadīja 10 minūtes un 42 sekundes, mazākumā spēlēja vienu minūti un 44 sekundes, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja divus metienus, uzvarēja divos no desmit iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Šosezon Bļugers piedalījies 27 mačos, kuros guvis vienus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderību -5.

Tikmēr uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, izbraukumā ar rezultātu 5:3 (1:1, 2:2, 2:0) pārspējot Nešvilas "Predators". Girgensons ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ nespēlēja.

Joprojām pēc savainojuma dziedēšanas laukumā nav atgriezies uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Tampabejas "Lightning" viesos ar 4:2 (2:1, 2:1, 0:0) guva virsroku pār Sentluisas "Blues".

Visas četras latviešu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē. "Lightning" ar 55 punktiem 41 spēlē ir piektā, "Penguins" ar 48 punktiem 42 mačos un "Sabres" ar 44 punktiem 41 duelī noslēdz pirmo desmitnieku, bet "Blue Jackets" ar 28 punktiem 42 cīņās ir pēdējā, 16.pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi