Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Merzļikins neglābj Blue Jackets no septītā zaudējuma pēc kārtas

Latvijas hokeja zvaigzne Elvis Merzļikins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē nespēja glābt savu komandu Kolumbusas Blue Jackets no zaudējuma papildlaikā, kamēr citā duelī Teodora Bļugera Pitsburgas Penguins palika "sausā".

Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 3:4 (2:1, 1:2, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Filadelfijas "Flyers".

Merzļikins savas komandas vārtos aizvadīja visu spēli un noķēra 29 no 33 metieniem, atvairīdams vien 87,9% raidījumu pa vārtiem.

"Blue Jackets" šī bija jau septītā neveiksme pēc kārtas, bet pēdējās sešās spēlēs izdevies izcīnīt vismaz vienu punktu.

Mājinieki lielāko spēles daļu bija vadībā, taču otrā perioda 16.minūtē Klods Žirū no aizvārtes saņēma piespēli un uzreiz trieca ripu garām Merzļikina atsitējcimdam. Pēc "sausā" trešā perioda abas vienības uzvarētāju noskaidroja papildlaikā, kurā Kevins Heizs visai viegli nokļuva līdz labai metiena pozīcijai un prata pārspēt latvieti, izcīnot savai komandai uzvaru.

Kolumbusas komandā 1+1 nopelnīja Niks Folino un Olivers Bjorkstrands, kamēr Markus Nutivāra pievienoja divas rezultatīvas piespēles. "Flyers" rindās Tomāšs Konečnijs iemeta vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Heizs atzīmējās ar 1+1.

Citā spēlē "Penguins" viesos ar 0:4 (0:0, 0:3, 0:1) zaudēja Toronto "Maple Leafs".

Bļugers laukumā pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, no kurām divas minūtes un 46 sekundes nospēlētas mazākumā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, reizi pazaudēja ripu, uzvarēja vienā no sešiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzbrucējam aprāvās trīs rezultatīvo spēļu sērija, kuras laikā viņš atzīmējās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Abas komandas iepriekšējo reizi tikās pirms divām dienām Pitsburgā, kur ar 5:2 pārāki bija mājinieki. Bļugers šajā duelī izcēlās ar gūtiem vārtiem.

"Maple Leafs" komandā Džeiks Mazins iemeta vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Džons Tavaress iekrāja 0+2. Frederiks Andersens tvēra visus 24 Pitsburgas vienības izdarītos metienus.

Piektdien latviešu pārstāvētās komandas laukumā nedosies.

"Penguins" ar 80 punktiem 59 mačos ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet tikpat punktu ir arī Vašingtonas "Capitals", kas aizvadījusi par vienu cīņu vairāk. "Blue Jackets" ar 73 punktiem 62 spēlēs atrodama sestajā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi