Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Merzļikins: No Ovečkina gaidīju vairāk metienus tieši vārtu devītniekā

Latvijas hokeja izlases vārtsargam Elvim Merzļikinam sestdienas spēle pasaules čempionātā pret Krieviju bijusi laba pieredze nākamajai sezonai, kad viņš jau spēlēs Nacionālajā hokeja līgā (NHL), neslēpa spēlētājs.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase sestdien Bratislavā pasaules čempionāta B grupas cīņā ar 1:3 (1:0, 0:3, 0:0) piekāpās Krievijai, kuras rindās spēlēja tādas zvaigznes kā Aleksandrs Ovečkins, Jevgēņijs Malkins un Ņikita Kučerovs.

"Koncentrējos uz savu sniegumu. Pēdējo reizi, kad spēlēju pret Jevgēņiju Kuzņecovu un Andreju Vasiļevski, bija pasaules junioru čempionātā, un spēle noslēdzās ar 0:14," portāls sports.ru citē Merzļikina teikto. "Šodien spēle bija laba. Esmu lepns par savu komandu - mēs spēlējām labi, bloķējām metienus. Puiši labi pastrādāja."

 "Ikviens zina, cik labs ir Ovečkina metiens. Pret šo hokejistu nekad iepriekš nebiju spēlējis. Šī bija laba pieredze nākamajai sezonai, kad sākšu spēlēt NHL. Tagad zinu, ko tas nozīmē. Pirms tam es Ovečkina sniegumu varēju novērtēt tikai televīzijā vai PlayStation," uzsvēra Merzļikins. "Šodien gan gaidīju no Ovečkina vairāk metienus tieši vārtu devītniekā. Tomēr kopumā viņa metiens ir ļoti labs un spēcīgs."

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka nākamsezon Merzļikins pārstāvēs NHL klubu Kolumbusas Blue Jackets.

Merzļikinam tika uzdots jautājums arī par tiesnešu darbu mačā pret Krieviju, taču viņš soģus nevēlējās apspriest, ar humoru norādot, ka viņi esot vārtsarga draugi.

Latvijas izlase pēc piecām aizvadītām spēlēm iekrājusi sešus punktus un B grupā ieņem piekto vietu. No ceturtajā vietā esošās Zviedrijas izlases tā atpaliek par trīs punktiem.

Grupas pirmās četras komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet nākamais mačs Latvijai pirmdien būs tieši pret Zviedriju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi