Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Merzļikins nomaina Korpisalo un paliek nepārspēts, Blue Jackets ciešot zaudējumu

Latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē nomainīja Jonasa Korpisalo, taču neglāba Kolumbusas Blue Jackets komandu no zaudējuma.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 3:6 (0:1, 1:4, 2:1) zaudēja Dalasas "Stars".

Jau ceturtajā minūtē "Stars" komandu vadībā izvirzīja Džo Pavelskis, kuram pēc tam otrajā periodā vajadzēja 49 sekundes, lai panāktu 2:0. Sets Džounss vienus vārtus atguva, bet līdz perioda 14.minūtes beigām Korpisalo pārspēja Džeimijs Bens, Deniss Gurjanovs un Radeks Faksa.

Turpinājumā Korpisalo nomainīja Merzļikins, kurš uz ledus pavadītajās 24 minūtēs un 37 sekundēs neitralizēja visus deviņus pretinieku metienus. Pirms tam Korpisalo atvairīja 18 no 23 raidījumiem.

Trešā perioda pirmajā pusē Mihails Grigorenko un Dīns Kuhans "Stars" pārsvaru samazināja līdz diviem vārtiem, bet nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām, Merzļikinu aizstājot ar sesto laukuma spēlētāju, punktu dalasiešu uzvarai pielika Aleksandrs Radulovs.

Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Pavelskis, bet viens precīzs metiens un divas piespēles bija Benam. 

"Stars" vārtos līgas debitants Džeiks Etingers atvairīja 23 metienus.

"Blue Jackets" komandā debiju piedzīvoja maiņas darījumā iegūtais Patriks Laine, kurš nepilnā 21 minūtē divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un iekrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Merzļikins šosezon piedalījies sešās spēlēs, kurās vidēji ielaidis 2,76 ripas un atvairījis 91,3% metienu.

Abas komandas ceturtdien aizvadīs vēl vienu savstarpējo spēli, bet turpinājumā "Blue Jackets" paliks mājās, kur divreiz spēkosies ar Karolīnas "Hurricanes". "Stars" ar vidēji četriem vārtiem mačā ir starp līgas rezultatīvākajām komandām - tā septiņās cīņās izcēlusies 29 reizes, kamēr "Blue Jackets" 11 mačos guvusi 27 vārtus.

"Blue Jackets" ar 11 punktiem 11 spēlēs ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā, kur "Stars" ar tikpat punktiem septiņos dueļos ir trešā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi