Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Merzļikins sargās Latvijas izlases vārtus otrajā mačā pret Vāciju; malā paliks Ābols

Latvijas hokeja izlases vārtus sestdien gaidāmajā otrajā pārbaudes spēlē ar Vāciju sargās šī gada Šveices vicečempions Elvis Merzļikins, bet malā paliks jaunais uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Abu komandu duelis Arēnā Rīga sāksies plkst.17, bet to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

Kā zināms, piektdien Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) turnīra ietvaros notikušajā pirmajā mačā Latvija piekāpās ar 3:4. Šajā mačā Latvijas izlases vārtus sargāja Masaļskis, bet sekmīgi darbojās 20 gadus vecais Ābols, kura individuālais sniegums trešajā trešdaļā palīdzēja mājiniekiem samazināt deficītu līdz 2:4 un uzsākt pakaļdzīšanos.

Kā jau prognozēts, sestdienas spēlē Masaļska vietā laukumā dosies Merzļikins, kurš šosezon ļoti sekmīgi spēlēja Šveices komandā Lugano. Pērn viņš no valstsvienības tika atskaitīts kā viens no pēdējiem, netiekot uz pasaules čempionātu.

Tāpat otrajai spēlei ar Vāciju pieteikti netiks vārtsargs Jānis Kalniņš, aizsargi Ralfs Freibergs, Kristaps Zīle, no traumām atlabstošie Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis, kā arī uzbrucēji Juris Upītis un Ābols.

Jerofejevs turpina atlabt no ribas lūzuma, bet Cibuļskis šonedēļ nevarēja pilnvērtīgi trenēties cirkšņa traumas dēļ.

Sestdienas mačam kā otrais vārtsargs tiks pieteikts Masaļskis. Pirmo virknējumu veidos uzbrucēji Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš un Roberts Bukarts, bet aizsargu pārī būs Guntis Galviņš un Renārs Demiters. Otrajā maiņā spēlēs uzbrucēji Miks Indrašis, Gints Meija un Miķelis Rēdlihs, kā arī aizsargi Kristaps Sotnieks un Kristiāns Rubīns. Trešo uzbrucēju trio veidos Vitālijs Pavlovs, Artūrs Ozoliņš un Gunārs Skvorcovs, bet aizsargu pārī būs Jānis Andersons un Maksims Širokovs. Tikmēr ceturtajā uzbrucēju virknējumā būs Nikolajs Jeļisejevs, Māris Bičevskis un Edgars Kulda.

Savukārt kā trīspadsmitais uzbrucējs spēlei tiks pieteikts Kaspars Saulietis, kurš piektdienas spēli iesāka pirmajā maiņā, bet kā septītais aizsargs - Edgars Siksna.

Kā zināms, sezonu Slovākijā aizvadījušie Demiters un Andersons izlasei pievienojās vien šonedēļ. Pērn Demiters iekļuva izlases sastāvā startam pasaules čempionātā Prāgā, taču pirmajā treniņā Čehijas galvaspilsētā viņš iedzīvojās rokas lūzumā, tāpēc turnīrā nepiedalījās, bet viņa vietā steidzamības kārtā tika izsaukts tieši Andersons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi