Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Merzļikins: Vienkārši sāku darīt savu darbu

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Kolumbusas Blue Jackets rindās nedomā par nākotni un ir sācis laukumā veiksmīgi paveikt sev uzticētos uzdevumus, sarunā ar kluba preses dienestu atzina Merzļikins.

Pagājušajā sezona Latvijas vārtsargam izvērtās par sliktāko karjerā, vidēji ielaižot 4,23 vārtus un atvairot 87,6% pretinieku metienu. Savukārt šosezon Merzļikins krietni uzlabojis savu spēli un pēdējos deviņos mačos iekrājis atvairīto metienu procentu 92,1%.

"Nedomāju par nākotni un man ir pilnībā vienalga, kas notika pagātnē. Man joprojām ir vienalga, ko par mani runā apkārt cilvēki. Iespējams, tā bija mana problēma pagājušajā sezonā, ka nespēju fokusēties un uztraucos, ko par mani domās," secināja vārtsargs.

"Šogad pirms sezonas sezonas strādāju ar sevi. Gribu tikai spēlēt hokeju un ieklausīties tajā, ko saka mana sieva un dēls," viņš turpināja.

Merzļikins norādīja, ka beidzot viņam ir izdevies atgriezties pie savas spēles un veiksmīgs sezonas ievads viņam nav pārsteigums. 

"Tagad koncentrējos katrai dienai un eju uz priekšu soli pa solim. Nedomāju ne par ko citu. Vienkārši sāku darīt savu darbu un komandas biedri man palīdz," viņš teica.

Tāpat Merzļikins izcēla, ka lielu pienesumu devis jaunais "Blue Jackets" vārtsargu treneris Niklass Bekstrems, kurš komandai pievienojās starpsezonā.

"Viņš saprot, kā es redzu lietas un savus mērķus, un arī visu pārējo. Viņš ir ļoti izpalīdzīgs, un svarīgākais - man ir brīvība. Es zinu, kādās spēles situācijās jūtos slikti, un es varu viņam to pateikt. Pēc tam mēs pie tā strādājam. Pagaidām šķiet, ka tas darbojas ļoti labi," stāstīja Merzļikins.

"Blue Jackets" ar 20 punktiem 26 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas 15.pozīcijā, apsteidzot tikai konferences vājāko vienību Otavas "Senators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi