Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Miķelis Rēdlihs: Komanda spēlēja aukstasinīgi un palīdzēja viens otram

Latvijas hokeja kluba Rīgas Dinamo spēlētāji mačā pret Pētera Skudras trenēto Ņižņijnovgorodas Torpedo komandu darbojušies aukstasinīgi un viens otram palīdzējuši, jo apzinājušies spēles lielo nozīmi, izceļ Dinamo uzbrucējs Miķelis Rēdlihs.

Kā zināms, svētdien notikušajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Rīgas Dinamo savā laukumā ar rezultātu 2:1 pieveica Torpedo komandu, gūstot trešo panākumu pēc kārtas.

"Abas komandas aizvadīja līdzīgu spēli un cīnījās. Ļoti labi, ka mača izskaņā spējām spēli novest mierīgi līdz galam. No mūsu puses pēdējās minūtēs bija pārliecinošas darbības," aģentūrai LETA pauda Rēdlihs. "Saprotot šī mača nozīmīgumu, visi hokejisti spēlēja aukstasinīgi un palīdzēja viens otram."

"Šajā mačā katrā no epizodēm spēlējām uz maksimumu un izlikām no sevis visu, bet pats svarīgākais, ka tik svarīgā spēlē spējām tikt pie trim punktiem. Šobrīd komandā jau valda izslēgšanas spēļu noskaņojums - no spēles uz spēli cīnāmies ar maksimālu atdevi," izceļ uzbrucējs. "Iekšēji vienībā ir laba darba atmosfēra. Šobrīd ar tālejošu uzdevumu izvirzīšanu sev nevajag aizrauties. Uzvarējām šo spēli, gatavojamies nākamajai."

Turpinājumā rīdzinieki līdz ceturtdienai savā laukumā uzņems arī Čerepovecas Severstaļ un Sanktpēterburgas SKA, bet pēc tam tiks aizvadītas trīs cīņas izbraukumā.

Ar 45 spēlēs izcīnītiem 56 punktiem Rīgas Dinamo Rietumu konferences kopvērtējumā pakāpusies uz 11.vietu, no labāko astotnieka atpaliekot vairs tikai par četriem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi