Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Minskas Dinamo fanu klubs paziņo par kluba mājas spēļu boikotu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas Dinamo fanu klubs publiski vērsies pie Dinamo kluba ģenerāldirektora Dmitrija Baskova un Baltkrievijas Hokeja federācijas (FHRB), paziņojot par vienības mājas spēļu beztermiņa boikotēšanu, svētdien vēstīja Baltkrievijas tīmekļa vietne sports.tut.by.

Tiek uzsvērts, ka paziņojums tapis, ņemot vērā plašsaziņas līdzekļos atspoguļoto kluba vadības nostāju, kā arī informāciju, kas kluba vārdā publicēta komandas oficiālajā tīmekļa vietnē.

"Vēlēšanu viltošana, varas saglabāšana no spēka pozīcijām, valsts konstitūcijas un kriminālkodeksa pārkāpumi, spēka struktūru vardarbība pret civiliedzīvotājiem - to visu mēs pēdējās dienās esam novērojuši ielās, mūsu valsts pilsētās un mūsu galvaspilsētā," rakstīts paziņojumā

"Mēs - Minskas "Dinamo" fanu kluba biedri - paziņojam par mājas spēļu boikotu uz nenoteiktu laiku, atsakoties organizēt fanu sektoru mājas spēlēs un piedalīties jebkādos kluba un FHRB pasākumos," konkretizē paziņojuma autori.

"Mums ir kauns identificēties ar pilsoņiem, kuri atbalsta drošības struktūru patvaļu un Baltkrievijas iedzīvotāju genocīdu," citē tīmekļa vietne sports.tut.by.

Protestējot pret 9.augusta Valsts prezidenta vēlēšanu rezultātiem, uzskatot tos par falsificētiem, Baltkrievijā sākušies vērienīgi protesti, kuros svētdien Minskas un citu Baltkrievijas pilsētu ielās izgāja simtiem tūkstošu cilvēku, lai piedalītos līdz šim nepieredzēti plašā solidaritātes akcijā, pieprasot prezidenta Aleksandra Lukašenko attiekšanos no varas.

2019./2020.gada KHL sezonā Minskas Dinamo bija vienīgā komanda, ko apsteidza Rīgas Dinamo, sakrājot par diviem punktiem vairāk nekā minskieši.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi