Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Neatļautais spēka paņēmiens Karsumam izmaksās 50-70 tūkstošus rubļu

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Mārtiņš Karsums par svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē izdarīto spēka paņēmienu saņēmis naudas sodu, vēsta līgas informācija.

Jau ziņots, ka svētdien mačā starp Maskavas Spartak un Rīgas Dinamo spēles devītajā minūtē Karsums iegrūda apmalē Brendonu Makmilanu - latvietis par to saņēma 5+20 minūšu sodu un mačs viņam beidzās, bet kanādietis šajā periodā vairs laukumā neatgriezās.

Šī iemesla dēļ KHL Disciplinārā komiteja izskatīja svētdienas spēlē notikušo epizodi, nolemjot, ka papildus sankcijas Karsumam netiks piešķirtas, tādējādi viņam nāksies šķirties no 50 000 - 70 000 rubļu (700 - 990 eiro). 

Makmilans otrajā periodā mēģināja atgriezties spēlē, tomēr pēc dažām nomaiņām uzbrucējs nolēma neturpināt spēli. Savukārt, pirmdien sarunā ar aģentūru LETA Dinamo preses sekretārs Jānis Stepītis atklāja, ka kanādieša veselības stāvoklis būs zināms pēc komandas treniņa.

Makmilans šosezon 22 spēlēs izcēlies ar sešiem gūtiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, ieņemot otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā starp pārējiem Dinamo hokejistiem. Hokejists pagājušajā nedēļā tika atzīts par KHL čempionāta septītās nedēļas labāko uzbrucēju, jo trijos mačos viņš iekrāja septiņus rezultativitātes punktus (1+6).

Tikmēr Karsums šosezon 23 spēlēs guvis deviņus vārtus un trīs reizes rezultatīvi piespēlējis.

Dinamo nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad mājās uzņems Pekinas Kuņluņ Red Star, kuras rindās divus mačus šosezon aizvadījis aizsargs Artūrs Salija, kamēr Gunārs Skvorcovs pie savas iespējas vēl nav ticis.

Rīgas klubs ar 16 punktiem 22 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu Rietumu konferencē, bet Spartak ar 26 punktiem 23 spēlēs ieņem sesto pozīciju.

Abi klubi KHL čempionātā savā starpā tikušies 31 reizi, 14 no tām pamatlaikā uzvarot Dinamo, bet vēl četri panākumi gūti papildlaikā vai "bullīšos". Tāpat komandas savā starpā aizvadījušas trīs spēles ārpus KHL čempionāta, divās no tām uzvaru gūstot Rīgas klubam.

 

Top komentāri

Desa
D
Nu, muļķības, tur nekāda pārkāpuma nebija! Normāls spēka paņēmiens! Tas ir hokejs, nevis daiļslidošana!
Mati Peltonens
M
Būs prēmijas KHL funkcionāriem vai staļļu īpašniekiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi