Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

NHL: Sharks un Toronto uguņo, Kovaļčukam pirmie vārti kopš 2013. gada

Spēcīgās Toronto Maple Leafs un Sanhosē Sharks komandas otrdien guva rezultatīvas uzvaras NHL regulārā turnīra spēlēs, tikmēr savus pirmos vārtus kopš 2013. gada guva Losandželosas Kings snaiperis Iļja Kovaļčuks, kurš pēdējās piecas sezonas aizvadīja KHL grandā Sanktpēterburgas SKA.

Sanhosē Sharks hokejisti trešdien pretinieku laukumā ar rezultātu 8:2 (4:0, 1:1, 3:1) sagrāva Filadelfijas Flyers.

Uzvarētāju sastāvā ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kevins Labanks, bet katrs pa diviem vārtiem guva Evanders Keins un Džo Pavelskis.

Tikmēr citā trešdien aizvadītā mačā Karolīnas Hurricanes ar 5:3 (3:1, 1:2, 1:0) savā laukumā uzveica Vankūveras Canucks. Hurricanes pirmo reizi kopš 1997.gada spējusi gūt punktus sezonas pirmajās četrās spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Kolumbusas Blue Jackets, kuras sistēmā ir arī latviešu vārtsargs Edmunds Matīss Kivlenieks, ar 5:2 (2:0, 0:2, 3:0) mājās pārspēja Kolorado Avalanche, bet Toronto Maple Leafs, kuras fārmklubā spēlē aizsargs Kristiāns Rubīns, ar 7:4 (2:1, 3:2, 2:1) viesos apspēlēja Dalasas Stars. Zīmīgi, ka starp līgas astoņiem rezultatīvākajiem spēlētājiem ir četri Toronto līderi ar Ostonu Metjūsu (7+3) un aizsargu Morganu Rīliju (2+8) priekšgalā.

Savukārt pirmos vārtus NHL kopš 2013.gada guva krievu uzbrucējs Iļja Kovaļčuks, kurš šosezon ir atgriezies Ziemeļamerikā no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Sanktpēterburgas SKA. Viņa pārstāvētā Losandželosas Kings komanda ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Vinipegas Jets, bet Kovaļčuks pēc spēles atzina, ka NHL ieradies, lai uzvarētu, kas ir svarīgāk par individuālo statistiku.

 

Tikmēr Kalgarī Flames ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Nešvilas Predators, kas pirms divām sezonām spēlēja Stenlija kausa izcīņas finālā.

Jau ziņots, ka vienīgais Latvijas pārstāvis NHL Zemgus Girgensons šosezon trīs mačos, pārstāvot Bufalo Sabres komandu, ir atdevis vienu rezultatīvu piespēli, bet Bufalo vienība Austrumu konferencē ir sestajā vietā ar divām izcīnītām uzvarām.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas Capitals, kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas Golden Knights.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi