Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NHL Austrumu konferences grandu duelī Bruins pārtrauc Lightning uzvaru sēriju

Bostonas Bruins komanda ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 1:0, 3:1) pieveica turnīra līderi Tampabejas Lightning, tādējādi pārtraucot šīs vienības desmit uzvaru sēriju.

Tikmēr "Bruins" hokejisti pie punktiem tikuši jau 15 spēlēs pēc kārtas. Zīmīgi, ka ceturtdien savā starpā tikās komandas, kuras pie punktiem bija tikušas 14 mačos pēc kārtas. Kas tāds NHL vēsturē ir vēl nebijis.

Vēl noslēdzošo trešdaļu "Bruins" iesāka ar 1:0 vadību, un šāds rezultāts saglabājās līdz pat pēdējām desmit pamatlaika minūtēm, kad vienas minūtes un 28 sekunžu laikā mājinieki guva uzreiz trīs vārtus un nodrošināja uzvaru.

"Bruins" labā vārtus ceturtdienas spēlē guva Džeiks DeBrasks, Noels Ačari, Patrīss Beržerons un Breds Maršāns.

Tikmēr Ņujorkas "Islanders" mājvietā pirmo reizi kopš došanās uz Toronto "Maple Leafs" ceturtdien atgriezās Džons Tavaress, kurš gan tika pamatīgi izsvilpts. Pārliecinošu virsroku šajā mačā guva "Islanders", tiekot pie uzvaras ar rezultātu 6:1 (1:1, 3:0, 2:0).

"Islanders" sastāvā 34 metienus atvairīja vārtsargs Robins Lēners.

Savukārt Tavaress "Islanders" klubā aizvadīja savas pirmās deviņas sezonas, bet pagājušajā vasarā kā brīvais aģents viņš nolēma pārcelties uz Toronto. Ceturtdien viņš Ņujorkā tika sagaidīts ar ievērojamu ūjināšanu.

"Protams, ko tādu jau es gaidīju," pēc mača atzina Tavaress. "Acīmredzot nevienam Ņujorkā mans lēmums pārcelties uz Toronto nepatika, tomēr toreiz centos izskaidrot, kā es līdz šim solim vispār nonācu. Tas bija mans lēmums."

Citā ceturtdienas mačā ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Breds Ričardsons, kamēr viņa pārstāvētā Arizonas "Coyotes" komanda savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:1, 2:0, 1:1) pārspēja Vankūveras "Canucks".

Šī ir pirmā reize, kad Ričardsons guvis četrus vārtus vienas NHL spēles laikā, palīdzot "Coyotes" komandai gūt piekto uzvaru pēc kārtas.

"Coyotes" kluba pastāvēšanas vēsturē tikai Kīts Tkačuks viena mača laikā bija guvis četrus vārtus, viņam to paveicot 1997.gada 20.martā.

Citviet jau desmito zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Losandželosas "Kings", kas savā laukumā ar 3:4 (2:1, 1:1, 0:1, 0:1) pagarinājumā atzina Dalasas "Stars" pārākumu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka, nespēlējot apslimušajam latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram, Otavas "Senators" komanda ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) piekāpās Edmontonas "Oilers" un piedzīvoja sesto zaudējumu pēc kārtas.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 102 punktiem 65 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 85 punktiem 64 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt devītā ar 74 punktiem 63 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 66 punktiem 63 cīņās ir Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 64 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 64 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 82 punkti 64 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi