Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

NHL: Divi vārti Ovečkinam un Krosbijam, 0+4 Seginam

Kanādiešu uzbrucējs Tailers Segins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm, palīdzot viņa pārstāvētajai Dalasas Stars komandai savā laukumā ar 6:2 (0:0, 2:1, 4:1) apspēlēt Sentluisas Blues un pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Segins ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās pirmajos četros Stars vārtu guvumos, palīdzot komandai izvirzīties vadībā ar 4:1. Savukārt trīs rezultatīvas piespēles ceturtdien pievienoja arī Džeimijs Bens.

Šo sezonu Segins iesācis rezultatīvi, jo desmit maču laikā izcēlies ar pieciem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr citā mačā ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, palīdzot viņa pārstāvētajai Vašingtonas Capitals savā laukumā ar 4:3 (1:0, 2:0, 0:3, 1:0) pārspēt Vinipegas Jets.

Ovečkins šajā mačā guva arī uzvaras vārtus, izceļoties papildlaika ceturtajā minūtē. Tiesa, trešās trešdaļas laikā mājinieki nenoturēja 3:0 vadību, kas Jets komandai šo maču ļāva noslēgt ar vismaz vienu izcīnītu punktu.

Vēl vienā mačā neveiksmi piedzīvojusi pašreizējā Stenlija kausa čempione Pitsburgas Penguins, kas viesos ar 2:3 (1:0, 0:1, 1:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Losandželosas Kings.

Abus vārtus Penguins labā šajā mačā guva šīs vienības līderis Sidnijs Krosbijs, bet mājiniekiem uzvaru pagarinājumā nodrošināja Niks Douds.

Ar 19 punktiem desmit spēlēs visas līgas un Austrumu konferences līdere ir Monreālas Canadiens, kamēr Rietumos vadībā ar 15 punktiem 11 mačos atrodas Edmontonas Oilers.

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Sabres komanda šosezon desmit spēlēs tikusi pie desmit punktiem, kas tai Austrumu konferencē ļauj ieņemt 13.vietu, bet Atlantijas divīzijā vienība atkal ir pēdējā starp astoņām vienībām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi