Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

NHL līdere Lightning aizraujošā mačā pieveic Stenlija kausa čempioni Capitals

Pašreizējā kopvērtējuma līdere Tampabejas Lightning trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 5:4 (0:1, 4:2, 0:1, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Stenlija kausa glabātāju Vašingtonas Capitals.

Teicamu maču "Lightning" komandā aizvadīja krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis, kurš atvairīja 54 metienus, bet "Capitals" šajā spēlē izglābās no zaudējuma pamatlaikā, jo 53 sekundes pirms tā beigām neizšķirtu 4:4 panāca Jevgēņijs Kuzņecovs, kurš tādējādi guva savus 100.vārtus NHL.

Savukārt uzvaru "Lightning" komandai nodrošināja Viktors Hedmans, kurš vārtus guva nepilnas divas minūtes līdz pagarinājuma beigām.

"Capitals" hokejisti ar 58 metieniem pa vārtiem uzstādīja jaunu kluba rekordu. Tikmēr Vašingtonas vienības vārtsargs Breidens Holtbijs tika galā ar 23 metieniem.

"Lightning" labā ar diviem vārtiem izcēlās Ņikita Kučerovs, kurš ir līgas rezultatīvākais hokejists.

Tampas klubs guvis jau sešas uzvaras pēc kārtas, turklāt jau iepriekš tas pirmo reizi vēsturē nodrošināja uzvaru regulārajā čempionātā, savā īpašumā iegūstot arī Prezidenta kausu. "Lightning" ir piecu panākumu attālumā, lai atkārtotu 1996.gadā Detroitas "Red Wings" uzstādīto NHL rekordu ar 62 uzvarām. Līdz regulārā čempionāta beigām komandai atlikušas astoņas spēles.

Citā trešdienas mačā "sauso" uzvaru guva Vinipegas "Jets", kas izbraukumā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) apspēlēja Anaheimas "Ducks".

Uzvarētāju rindās vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja visus 29 metienus, aizvadot vienu savu pirmo "sauso" maču šosezon.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu hokejists Rūdolfs Balcers trešdien veica rezultatīvu piespēli, kamēr viņa pārstāvētā Otavas "Senators" izbraukumā ar 4:7 (0:1, 0:3, 4:3) piekāpās Vankūveras "Canucks", bet cita uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) piekāpās Toronto "Maple Leafs", attālinoties no iekļūšanas Stenlija kausā.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 118 punktiem 74 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 97 punktiem 73 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 89 punktiem 74 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 71 punktu 73 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 56 punktiem 73 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 97 punktiem 73 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par trim punktiem apsteidz Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi