Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

NHL līdervienība Predators pēdējā sekundē izlīdzina rezultātu, bet tiesnesis vārtus neieskaita

Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienība Nešvilas Predators otrdien viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:0, 1:1) piekāpās Floridas Panthers vienībai.

Predators uzbrucējs Filips Fošbergs 0,6 sekundes pirms pamatlaika beigām ieradīja ripu vārtos, tomēr par pārkāpumu pret vārtsargu precīzais metiens netika ieskaitīts.

"Guvām vārtus un izlīdzinājām rezultātu, bet mums to atņēma. Tas 100% bija vārtu guvums. Ripa nevienā brīdī nebija piespiesta, vārtsargam pat nebija nojautas, kur tā ir," pēc mača teica Fošbergs.

Tikmēr Austrumu konferences vadošo komandu mačā Tampabejas Lightning savu skatītāju priekšā ar rezultātu 4:0 (0:0, 3:0, 1:0) uzvarēja Bostonas Bruins. Andrejs Vasiļevskis Lightning vārtos atvairīja visas 33 pretinieku mestās ripas.

Uzvaru otrdien svinēja arī Rietumu konferences vicelīdere Vinipegas Jets, kas viesos ar 5:4 (2:0, 1:1, 1:3, 1:0) pagarinājumā pārspēja Monreālas Canadiens.

Tāpat panākumu guva arī pārsteidzošā debitante Vegasas Golden Knights, kas viesos pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 (1:1, 2:0, 1:3, 0:0, 1:0) apspēlēja Vankūveras Canucks.

Golden Knights rindās ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Brendons Pirri, kuram šī bija šosezon pirmā spēle NHL. Pirri sezonas lielāko daļu pavadīja Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Čikāgas Wolves, 54 mačos gūstot 29 vārtus un veicot 22 rezultatīvas piespēles.

Savu priekšpēdējo maču Vankūveras publikas priekšā aizvadīja slavenie Zviedrijas hokeja dvīņubrāļi Henriks un Dāniels Sedīni, kuri pirmdien paziņoja par hokejista karjeru beigšanu.

Citā mačā ar hat-trick atzīmējās Džeimijs Bens, kurš palīdzēja Dalasas Stars viesos ar 4:2 (0:2, 1:0, 3:0) pārspēt Sanhosē Sharks.

Vēl otrdien Kolumbusas Blue Jackets savā laukumā pagarinājumā ar rezultātu 5:4 (1:3, 1:1, 2:0, 1:0) pieveica Detroitas Red Wings. Uzvarētājiem vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Artēmijam Panarinam, kamēr trīs vārtu guvumos asistēja Sets Džons. Red Wings komandā divus vārtus guva Tailers Bertuci, bet trīs rezultatīvas piespēles iekrāja Henriks Seterberjs.

Citviet pa diviem vārtiem guva Teilors Hols un Vils Bačers, kuri kaldināja Ņūdžersijas Devils uzvaru 5:2 (3:1, 2:0, 0:1) pār Ņujorkas Rangers. Hols šajā mačā tika arī pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat pa diviem vārtiem guva Džons Tavaress un Metjū Barzals, kuri palīdzēja Ņujorkas Islanders ar 5:4 (1:1, 3:0, 1:3) pārspēt Filadelfijas Flyers.

Citā otrdienas spēlē Arizonas Coyotes viesos ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja Kalgari Flames.

Kopvērtējumā Austrumu konferencē pa 110 punktiem iekrājušas Bostonas Bruins, bet Tampabejas Lightning komandas, kuras aizvadījušas 79 un 80 spēles. Tālāk ar 103 punktiem 80 mačos seko Vašingtonas Capitals un Toronto Maple Leafs.

Rietumu konferencē un visā līgā līderpozīcijā ar 113 punktiem 80 mačos ir Nešvilas Predators, bet aiz tās ar 110 punktiem 80 spēlēs atrodas Vinipegas Jets, kamēr trešā ar 109 punktiem 80 cīņās ir Vegasas Golden Knights.

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 62 punktiem 79 spēlēs ieņem pēdējo 16.vietu konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas Senators. Arī visas līgas kopvērtējumā Bufalo komanda atrodas pēdējā pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi