Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NHL nedēļas spožākās zvaigznes - divi vācieši un dānis

Kolorādo Avalanche vārtsargs Filips Grūbauers atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, informē turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Edmotonas "Oilers" uzbrucējam Leonam Draizaitlam, bet par trešo labāko atzīts Vinipegas "Jets" uzbrucējs Nikolajs Ēlers.

Grūbauers aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs vidēji ielaida 1,24 ripas un atvairīja 93,2% metienu, palīdzot komandai izcīnīt sešus no maksimāli iespējamajiem astoņiem punktiem. Nedēļas trešajā mačā ar Losandželosas "Kings" viņš palika nepārspēts, izcīnot sezonā ceturto un karjerā 15. "sauso" uzvaru.

29 gadus vecais vācu vārtsargs šosezon aizvadījis 22 spēles un ir starp līgas līderiem "sausajās" uzvarās (4), uzvarās (15), vidēji ielaistajos vārtos (1,91) un atvairītajos metienos (92,3%).

NHL šajā sezonā līdzās nedēļas un mēneša zvaigznēm laukumā godina tos veselības aprūpes darbiniekus, kas ir frontes pirmajās līnijās cīņā ar Covid-19. Kopā ar Grūbaueru NHL godina Kolorādo Universitātes slimnīcas ēdināšanas servisa darbinieci Mariju Sāvedru, kuras atbildība ir aptuveni 1500 ēdienu piegāde pacientiem sākot no Covid-19 nodaļām līdz apdegumu centram, dzemdību nodaļai un citām struktūrām.

Tikmēr Draizaitls aizvadītajā nedēļā četros dueļos guva sešus vārtus un trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, arī palīdzot savai komandai izcīnīt trīs uzvaras. Rezultatīvāko spēli viņš aizvadīja 10.martā, kad uzvarā 7:1 pār Otavas "Senators" guva trīs vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja, ceturto reizi karjerā NHL maču noslēdzot ar pieciem punktiem.

25 gadus vecais ķelnietis Draizaitls, kurš pērn ieguva Hārta trofeju kā līgas vērtīgākais spēlētājs, šosezon uz ledus bijis 30 spēlēs un statistikā ir pirmajā trijniekā punktos (45), lietderības koeficientā (+20), uzvaras vārtos (5), vārtos (16) un rezultatīvajās piespēlēs (29).

Savukārt Ēlers trīs mačos guva trīs vārtus un asistēja tikpat precīzos metienos, kamēr "Jets" ieguva piecus no sešiem maksimālajiem punktiem. Labāko spēli 25 gadus vecais dānis aizvadīja 11.martā, kas guva divus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja, taču neglāba Vinipegas vienību no zaudējuma 3:4 Toronto "Maple Leafs" komandai.

Ēlers šosezon 27 spēlēs guvis 14 vārtus un ir līgas labāko "bombardieru" sešiniekā, tāpat viņš 15 reizes rezultatīvi piespēlējis. Dānijas hokejists guvis jau pusi no iepriekšējā sezonā iespētajiem punktiem - 2019./2020.gada regulārajā čempionātā viņam 71 mačā bija 25 vārti un 33 rezultatīvas piespēles.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi