Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

NHL vicelīderi Lightning klūp pret līgas pastarīšiem

Nacionālās hokeja līgas (NHL) otrais spēcīgākais klubs Tampabejas Lightning svētdien "bullīšos" zaudēja vājākai čempionāta komandai Detroitas Red Wings.

"Lightning" viesos ar 4:5 (0:1, 2:1, 2:2, 0:0, 0:1) "bullīšos" zaudēja "Red Wings".

Viesi trešā perioda piektajā minūtē bija iedzinējos ar 2:4, jo divu vārtu pārsvaru "Red Wings" panāca Tailers Bertuci. Līdz pamatlaika beigām izdevās rezultātu izlīdzināt, jo trešā perioda sestajā minūtē 3:4 panāca Breidens Points, savukārt sešas minūtes vēlāk precīzs bija Pets Marūns. 

Papildlaikā neviens no klubiem vārtus neguva, bet "Red Wings" uzvaru nesošos "bullīti" realizēja Robijs Fabri.

Antonī Mantā un Bertuci Detroitas komandā nopelnīja 1+3, bet par vienu rezultatīvu piespēli mazāk iekrāja kapteinis Dilans Larkins. "Lightning" rindās Janni Gordam divas rezultatīvas piespēles, bet Pointam divi "goli".

Citā spēlē Kalgari "Flames" mājās ar 3:5 (0:2, 2:1, 1:2) piekāpās Vegasas "Golden Knights", kas pēdējos 12 dueļos uzvaru svinējusi desmit reizes.

Viljamss Karlsons uzvarētāju labā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet Niks Holdens nopelnīja 1+1. Šādu pašu statistiku "Flames" komandā iekrāja arī Milans Lučičs.

Tikmēr čempionvienība Sentluisas "Blues" viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Čikāgas "Blachawks". Vārtus šajā spēlē guva Roberts Bertuso un Alekss Pietrandželo.

Visbeidzot Sanhosē "Sharks" mājās ar 3:4 (1:1, 1:2, 1:1) piekāpās Kolorādo "Avalanche".

Gabriels Landekogs un Neitans Makinons uzvarētāju labā guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, kamēr Vladislavs Namestņikovs un Džozefs Teilors Komfers attiecīgi nopelnīja 1+1 un 0+2. Sanhosē komandā divas rezultatīvas piespēles atdeva Tīmo Maiers.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē atgriezās savas komandas Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos un ar lielisku sniegumu palīdzēja tai izcīnīt svarīgu uzvaru.

"Blue Jackets" viesos ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) uzvarēja Vankūveras "Canucks", kas pēdējos sešos dueļos piedzīvojusi piecas neveiksmes.

Merzļikins 24.februārī spēlē pret Otavas "Senators" guva traumu, kā rezultātā kopš tā laika nebija stājies vārtos. Svētdien Latvijas hokejists tika pie savas iespējas un tvēra 26 no 27 metieniem, atvairīdams 96,3% raidījumu.

Kopumā šajā sezonā Merzļikins 33 spēlēs vidēji ielaidis 2,35 ripas un atvairījis 92,3% metienu.

Vārtsargs vienīgo reizi kapitulēja trešā perioda devītajā minūtē, kad Elīass Petešsons apskrēja aizsargu un kritienā raidīja ripu Merzļikinam starp kājsargiem. 

Tikmēr Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins" svētdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta spēlē. "Penguins" savās sienās ar rezultātu 2:6 (2:1, 0:2, 0:3) atzina Karolīnas "Hurricanes" pārākumu. 

Bļugers spēles trešajā periodā ar ķermeņa augšdaļu bloķēja ripu un devās uz ģērbtuvi, tomēr vēlāk atgriezās uz ledus. Šobrīd gan nav zināms, kādas sekas tas atstās uz piedalīšanos nākamajos mačos.

Bļugers laukumā pavadīja 12 minūtes un 49 sekundes, no kurām divas minūtes un 21 sekundi nospēlēja mazākumā un deviņas sekundes - vairākumā. Tāpat uzbrucējs bloķēja vienu metienu, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Viņš šosezon 68 spēlēs guvis deviņus vārtus un atdevis 13 rezultatīvas piespēles, iekrājot pozitīvu lietderību +1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi