Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

NHL: Vīleram 4 vārti uzvarā; Flerī kārtējais sausais mačs

Bleikam Vīleram izceļoties ar četriem gūtiem vārtiem, svētdien uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL) guva viņa pārstāvētā Vinipegas Jets, kas izbraukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) apspēlēja Kolumbusas Blue Jackets.

Vīlers trīs no četriem vārtiem guva tieši trešajā periodā, bet viņa komandas vārtsargs Konors Hellebaiks atvairīja 40 pretinieku metienus.

"Tu vēlies dot ieguldījumu, tā ir svarīgākā lieta. Tas ir mūsu maiņas mērķis - katru nakti spēlēt ar maksimālu atdevi. Rezultāta veidošana ir daļa no mūsu darba, bet mēs esam lepni arī par mazajām lietām, ko paveicam laukumā. Tā ir kā atmaksa," komentēja Vīlers.

Citā mačā pašreizējā Stenlija kausa turētāja Vašingtonas "Capitals" izbraukumā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 1:0) pieveica Ņujorkas "Rangers" un guva ceturto uzvaru pēc kārtas.

Ar izšķirošu "bullīti" atalgots tika Aleksandrs Ovečkins. Savā mēģinājumā Ovečkins vārtus neguva, taču "Rangers" vārtsargs Aleksandrs Georgijevs metiena izpildīšanas brīdi aizmeta savu nūju, un tiesneši pēc video atkārtojuma noskatīšanās lēma, ka vārti ir jāieskaita.

"Es biju 100% pārliecināts, ka gūšu vārtus, jo bija palicis brīvs stūris. Labi, ka ir video atkārtojumi," pēc spēles komentēja Ovečkins.

Savukārt viena no Rietumu konferences līderēm Sanhosē "Sharks" ar 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) mājās pieveica Čikāgas "Blackhawks".

Uzvaras pamatus ielika uzbrucējs Melkers Kārlsons, kurš guva divus vārtus, un komandas vārtsargs Martins Džonss, kuram 28 atvairīti metieni.

"Tā mums bija liela uzvara, jo mēs cenšamies pietuvoties Kalgari "Flames", kuri atrodas konferences vadībā," komentēja komandas galvenais treneris Pīters Debūrs.

Citviet otro "sauso" spēli pēc kārtas aizvadīja Marks Andrē Flerī, bet viņa pārstāvētā Vegasas "Golden Knights" mājās ar 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) uzvarēja Vankūveras "Canucks".

Flerī atvairīja 19 pretinieku metienus, bet komanda svinēja ceturto panākumu pēc kārtas.

Šī bija Flerī astotā "sausā" spēle šajā sezonā un 436.uzvara NHL, par vienas panākuma tiesu atpaliekot no astotajā vietā esošā Žaka Plānta visu laiku uzvarām bagātāko sarakstā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" svētdien izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:2, 2:0, 0:0) pārspēja Floridas "Panthers", trešos viesu vārtus gūstot tieši latvietim.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 104 punktiem 66 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 87 punktiem 65 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt septītā ar 77 punktiem 65 spēlēs ir uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", 11.vietā ar 68 punktiem 65 cīņās ir Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 51 punktu 66 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 89 punktiem 65 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 86 punkti 66 mačos ir Sanhosē "Sharks" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi