Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Ņiživijs vēl nav pieradis pie trenera amata

Aleksandrs Ņiživijs, kurš nu ir noslēdzis profesionāla hokejista karjeru un kļuvis par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo vienu no treneriem, vēl neesot pieradis pie jaunās lomas.

Pašlaik 37 gadus vecais Ņiživijs pēc aizvadītās sezonas nolēma likt punktu spēlētāja karjerai, pieņemot piedāvājumu kļūt par vienu no Rīgas Dinamo treneriem, palīdzot Artim Ābolam.

"Vēl neesmu pilnībā pieradis pie trenera lomas. Taču es centīšos, jo man jaunais darbs patīk. Tas ir interesants," portāls Championat.ru citē Ņiživija teikto. "Man ir uzticēts darboties ar vairākuma izspēli, un strādājam pie niansēm. Ar lielāko daļu puišu no komandas jau biju iepriekš spēlējis kopā, bet starp mums barjeru nav nekādu."

Kā zināms, aizvadītajā nedēļas nogalē rīdzinieki ieguva otro vietu Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā, finālmačā ar 1:5 piekāpjoties Kazaņas Ak Bars hokejistiem, lai gan pirms tam bija viņus pratuši pieveikt ar 6:3.

"Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā komanda nospēlēja labi, taču mums līdz sezonas sākumam vēl ir darāmais. Hokejisti demonstrēja raksturu. Ar Ak Bars komandu mums bija divi dažādi mači, turklāt tā ir ļoti augstas klases vienība. Protams, būtu bijis jauki uzvarēt abus mačus pret viņiem, taču tas tā nenotika," piebilda Ņiživijs.

"Ar katru gadu Rīgas Dinamo sastāvs mainās - kāds aiziet un kāds atnāk. Līdz ar to viss jāsāk atkal no sākuma. Mums labs rezultāts jaunajā sezonā būtu tikt Gagarina kausa izcīņā," sacīja bijušais uzbrucējs.

Jauno sezonu Rīgas Dinamo 6.septembrī sāks Arēnā Rīga ar cīņu pret Minskas Dinamo, bet pēc tam 8. un 10.septembrī tiks aizvadītas spēles ar Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas Lokomotiv komandu un līgas jaunpienācēju Soči.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi