Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nolana un palīgu liktenis izšķirsies mēneša laikā, Tambijevs turpmāk vadīs U-20 hokejistus

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) valde pirmdien deleģējusi prezidentu Kirovu Lipmanu mēneša laikā apstiprināt jautājumu par Latvijas valstsvienības treneru korpusu.

Latvijas izlases galvenajam trenerim Tedam Nolanam, kā arī viņa palīgiem Artim Ābolam un Viktoram Ignatjevam līdzšinējais līgums noslēgsies 1.jūnijā.

Kā ziņots, šomēnes notikušajā pasaules čempionātā Latvijas izlase izcīnīja desmito vietu. Pēc turnīra Lipmans izteica apmierinātību ar Nolanu, bet vairākkārt asi kritizēja viņa palīgus, kā arī izlases hokejistus par slikto attieksmi.

Tikmēr par Latvijas U-20 hokeja valstsvienības galveno treneri pirmdien LHF valdes sēdē apstiprināts kādreizējais pieaugušo valstsvienības uzbrucējs Leonīds Tambijevs. Speciālists amatā iecelts vienbalsīgi.

Latvijas junioru izlase augusta beigās sāks gatavoties pasaules čempionātam, piedaloties Sergeja Žoltoka kausa izcīņā.

Šā gada februārī Tambijevs, kurš pašlaik vada arī Rīgas komandu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) A divīzijas čempionātā, tika apstiprināts par Latvijas U-18 izlases galveno treneri. Turklāt tas notika tikai nedēļu pirms komandas pārbaudes turnīra Dānijā.

Vēlāk sekojošajā pasaules čempionātā Latvijas izlase palika priekšpēdējā, devītajā vietā, tomēr rādīja ļoti veiksmīgu sniegumu un spēja saglabāt vietu augstākajā divīzijā.

U-20 izlasi gadu mijā notikušajā pasaules čempionātā vadīja Ēriks Miļuns un arī palīdzēja komandai smagā cīņā saglabāt vietu augstākajā divīzijā.

Pasaules čempionāts U-20 vecuma grupā no šā gada 26.decembra līdz 2013.gada 5.janvārim notiks Krievijas pilsētā Ufā. Latvija spēlēs vienā apakšgrupā ar Zviedriju, Somiju, Čehiju un Šveici.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi