Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Noskaidroti pirmie prognožu spēles rezultāti

Līdz 12. maijam ikviens hokeja entuziasts aicināts piedalīties pasaules čempionāta hokejā spēļu rezultātu prognozēšanā Latvijas izlases spēlēm Diena.lv/hokejs2015 un laimēt dāvanu karti 40 EUR vērtībā hokeja inventāra ieguvei no Hokejam.lv!

Ir apkopoti pirmie prognožu spēles rezultāti par 1., 2. un 4. maija spēlēm, taču precīzu prognozi spēles dalībniekiem izdevies noteikt tikai par 2. maija spēles rezultātu, kurā Latvijas hokeja izlase ar rezultātu 2:4 piekāpās Čehijas valstsvienībai. 

No vairākām precīzi iesniegtajām atbildēm tika veikta izloze un dāvanu karti 40 EUR vērtībā no Hokejam.lv saņem Arnis (e-pasts: [email protected]). Par balvas saņemšanu prognožu spēles organizatori sazināsies personīgi.

Atgādinām, ka ikviena prognožu spēle atvērta līdz katras spēles sākumam. Prognožu spēles uzvarētājs tiek paziņots tuvākajā darba dienā pēc konkrētās spēles portāla Diena.lv sadaļā www.diena.lv/hokejs2015! Ja neviens dalībnieks nav iesniedzis precīzu prognozi, kas atbilst konkrētās spēles rezultātam, prognožu spēlē netiek noteikts uzvarētājs.

Iepazīsties ar prognožu spēles atbalstītāja - Hokejam.lv - piedāvājumu tā jaunajā veikalā (A. Čaka iela 128, Rīga), kurš savu darbību sācis līdz ar pasaules čempionātu hokejā - šī gada maijā!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi