Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Olimpiskā stacija sāk darbu ar pilnu jaudu

Rīgas Centrālajā stacijā līdz ar Soču Ziemas olimpisko spēļu sākumu darbu uzsākusi Olimpiskā stacija – to rotā īpašs Soču olimpiādei veltīts noformējums.

Latvijas dzelzceļš
stacijas centrālajā daļā uzstādījis 4x3 metrus lielu ekrānu, uz kura Lattelecom nodrošina interaktīvās televīzijas translācijas vērošanas iespēju no Sočiem. Tādējādi Rīgas Centrālajā stacijā ikvienam būs iespēja sekot līdz Latvijas olimpiskās komandas startiem un panākumu mirkļiem pa ceļam uz mājām vai darbu.     

Paralēli olimpiādes vērošanai uz lielā ekrāna ikviens interesents laipni aicināts iesaistīties arī dažādās citās Olimpiskās stacijas aktivitātēs:

līdz 22.februārim laikā no plkst. 17:00 līdz 20:00 katru dienu ikviens interesents var nodot videosveicienu Latvijas komandas dalībniekiem, kurus Olimpiskās stacijas ziņneši kā uzmundrinājumu nodos konkrētajam sportistam pirms viņa starta Sočos;

līdz 23.februārim iespējams fotografēties uz īpašā Čempionu pjedestāla un laimēt vienu no pieciem oriģinālajiem Olimpiādes talismaniem (lai piedalītos izlozē, fotogrāfiju nepieciešams augšupielādēt www.facebook.com/LatvijasDzelzcels);

Olimpiskajā stacijā darbojas 2 informatīvie ekrāni, kuros pieejama informācija par katru Latvijas komandas dalībnieku, viņa sasniegumiem, kā arī tuvākajiem starta un TV translāciju laikiem.

Savukārt Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra Origo apskatāma sporta fotogrāfa Zigismunda Zālmaņa lielformāta fotogrāfiju izstāde Ceļā uz Olimpu. 44 lielformāta fotogrāfijās iespējams gūt ieskatu dažādu disciplīnu sportistu grūtajā, bet iedvesmojošajā ceļā uz Olimpisko spēļu goda pjedestālu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi