Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Olimpiskais čempions Šipačovs pievienojas Indrašim Maskavas Dinamo vienībā

Pazīstamais krievu uzbrucējs Vadims Šipačovs pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Maskavas Dinamo, ko nākamajā sezonā pārstāvēs arī latvietis Miks Indrašis, informē klubs.

Līgums ar uzbrucēju noslēgts uz diviem gadiem, bet viņa alga par vienu sezonu tiek lēsta nepilnu divu miljonu eiro apmērā.

Pašlaik 31 gadu vecais Šipačovs pārcēlies no Sanktpēterburgas SKA vienības, kuras rindās pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā 22 spēlēs iemeta deviņus vārtus un veica 16 rezultatīvas piespēles. Savukārt 14 Gagarina kausa mačos viņa kontā četri vārti un septiņas rezultatīvas piespēles.

Sezonu gan uzbrucējs uzsāka Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitantē Vegasas "Golden Knights", tomēr nespēja nostiprināties tās sastāvā un piedalījās tikai trīs spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem.

Šajā februārī, spēlējot olimpisko atlētu no Krievijas komandā, Šipačovs ieguva zeltu Phjončhanas Olimpiādē, tomēr hokejists piedalījās tikai vienā mačā.

Kopumā Šipačovs KHL čempionātā aizvadījis 467 spēles, kuru laikā izcēlies ar 146 vārtiem un 291 rezultatīvu piespēli, kamēr 96 Gagarina kausa mačos viņa kontā 26 vārti un 54 rezultatīvas piespēles.

Vēl Maskavas klubs papildinājis sastāvu ar pieredzējušais uzbrucējs Maksims Afigenovs, ar kuru arī noslēgts divu gadu līgums. Pašlaik 38 gadus vecais hokejists iepriekšējās piecas sezonas pārstāvēja Maskavas apgabala "Vitjaz", bet iepriekšējā sezonā viņš 47 cīņās guva 16 vārtus un veica 20 rezultatīvas piespēles.

Tāpat "Dinamo" rindās turpmāk spēlēs 28 gadus vecais uzbrucējs Dmitrijs Kagarlickis, kurš iepriekš četras sezonas pavadīja Čerepovecas "Severstaļ" rindās. Aizvadītajā sezonā viņam 55 spēles, 17 vārti un 28 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, Maskavas "Dinamo" rindām pievienojies arī Latvijas izlases uzbrucējs Indrašis, kurš pašlaik piedalās pasaules čempionātā. Šī 27 gadus vecajam hokejistam būs pirmā leģionāra pieredze. Latvietis ar Maskavas klubu vienojies par divu gadu līgumu.

Maskavas "Dinamo" aizvadītajā sezonā Rietumu konferences kopvērtējumā ieņēma devīto vietu, pirmo reizi vēsturē nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Iepriekš Maskavas "Dinamo" bija pārtraukusi līgumu ar citu Latvijas uzbrucēju Mārtiņu Karsumu, kurš pievienojies citam Krievijas galvaspilsētas klubam "Spartak".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi