Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Ovečkina hettriks neglābj Capitals no sestā zaudējuma pēc kārtas

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins un čehs Tomāšs Hertls otrdien savstarpējā cīņā katrs guva pa hat-trick, kamēr Sanhosē Sharks komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 7:6 (2:3, 2:2, 2:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja pašreizējo Stenlija kausa čempioni Vašingtonas Capitals.

Zīmīgāks "hat-trick" gan izdevās Hertlam, kurš ar saviem trešajiem vārtiem nodrošināja "Sharks" vienībai uzvaru, izceldamies pagarinājuma otrajā minūtē.

"Capitals" vienībai šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas.

Zīmīgi, ka "Sharks" šajā spēlē izglābās no zaudējuma, jo tikai vienu sekundi pirms pamatlaika beigām Evanders Keins panāca neizšķirtu 6:6.

"Es domāju, ka spēle ir beigusies. Devos uz soliņa un biju gatavs iet arī uz ģērbtuvēm, biju nikns, turklāt pat salauzu nūju. Tomēr, kad paskatījos, kas notiek laukumā, Keins guva vārtus," prieku neslēpa "Sharks" centra uzbrucējs Logans Kutūrs.

Ovečkins, kurš šajā spēlē izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli, šobrīd guvis jau 643 vārtus, kas visu laiku labāko NHL snaiperu sarakstā ļāvis viņam pakāpties uz 14.vietu. Viņam nepieciešams arī tikai viens rezultativitātes punkts, lai visu laiku rezultatīvāko krievu sarakstā panāktu pirmajā vietā esošo Sergeju Fjodorovu, kurš savulaik sakrāja 1179 punktus.

Pie rezultatīvas piespēles otrdienas mačā tika arī Hertls, kamēr Džo Pavelskis pievienoja vienus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr pie punktiem jau devītajā spēlē pēc kārtas tika Kalgari "Flames", kas savā laukumā ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 1:0) pagarinājumā pārspēja Karolīnas "Hurricanes".

Uzvaru mājiniekiem pagarinājuma 15.sekundē nodrošināja Mikaels Baklunds.

Arī "Hurricanes" šajā mačā izglābās no zaudējuma pamatlaikā, jo 44 sekundes pirms beigām neizšķirtu panāca Sebastians Aho.

Citviet piecu uzvaru sērija pārtrūkusi Ņujorkas "Islanders" komandai, kas izbraukumā ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Čikāgas "Blackhawks".

"Islanders" pirms šīs spēles bija uzvarējusi 15 no pēdējiem 18 mačiem, tomēr teicams viesu vārtos bija Robins Lēners, kurš atvairīja 38 metienus.

Savukārt Čikāgas komandas "cietoksnī" Kems Vords tika galā ar 34 raidījumiem.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka, rezervē paliekot latviešu uzbrucējam Rūdolfam Balceram, Otavas "Senators" komanda otrdien savā laukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) piekāpās Arizonas "Coyotes".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 76 punktiem 49 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 63 punktiem seko Ņujorkas "Islanders", bet tālāk ar 60 punktiem ir Toronto "Maple Leafs" un Vašingtonas "Capitals". Savukārt devītā ar 54 punktiem 48 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 43 punktiem 50 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 71 punktu 51 cīņā ir Kalgari "Flames", bet 65 punktus 52 cīņās guvusi Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi