Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ovečkins gūst 693.vārtus karjerā un labāko vārtu guvēju sarakstā pakāpjas uz devīto vietu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigzne Aleksandrs Ovečkins trešdien izcēlās ar vārtu guvumu, kas viņam bija jau 693. ''gols" karjerā, kā rezultātā viņš labāko snaiperu sarakstā pakāpās uz devīto vietu.

Vašingtonas Capitals mājās ar 4:5 (2:3, 2:0, 0:2) piekāpās Nešvilas Predators.

Ovečkins pirmā perioda izskaņā guva savas komandas otros vārtus, kā rezultātā viņš karjeras laikā vārtsargus pārspējis jau 693 reizes. Slavenais Krievijas hokejists labāko snaiperu sarakstā apsteidza Stīvu Aizermenu un pašlaik ieņem devīto pozīciju. Diezgan droši var apgalvot, ka Ovečkins tuvākajā laikā pakāpsies uz astoto pozīciju, kurā šobrīd ar 694 gūtiem vārtiem atrodas leģendārais Marks Mesjē. 

NHL zvaigzne pēdējās četrās spēlēs guvis deviņus vārtus, tostarp divreiz pēc kārtas izceļoties ar "hat-trick". Ja viņš turpinās gūt vārtus šādā pašā tempā, jau nākamsezon Ovečkinam ir lielas iespējas labāko snaiperu sarakstā pakāpties vismaz uz ceturto vietu, kuru šobrīd ar 741 "golu" ieņem Brets Hols.

Vašingtonas komandā šajā spēlē ar diviem vārtiem izcēlās Ričards Paniks, bet Nešvilas vienībā Raiens Johansons iekrāja 1+1, bet divas rezultatīvas piespēles Filipa Fošberja rēķinā.

Citviet Dalasas Stars savā laukumā ar 3:5 (1:1, 1:2, 1:2) zaudēja Toronto Maple Leafs.

Uzvarētāju labā 1+1 nopelnīja Andreāss Jūnsons un Ostons Metjūzs, divas rezultatīvas piespēles atdeva Mičels Mārners, bet vēl vārtus guva arī Viljamss Nīlanders, kurš "golu" iemetis jau pēdējās piecās spēlēs pēc kārtas. Stars komandā divi vārti Aleksandram Radulovam.

Tikmēr krietni ieilgusī pēc kārtas nospēlēto spēļu sērija pārtrūka Drū Dautijam, kurš nevarēja laukumā doties arī 461.mačā pēc kārtas, lai palīdzēt Losandželosas Kings izcīnīt uzvaru. Kings savā laukumā ar 2:4 (1:0, 1:2, 0:2) kapitulēja Tampabejas Lightning.

Uzvarētāju rindās divus vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja kapteinis Stīvens Stemkoss, bet divas rezultatīvas piespēles iekrāja Breidens Points un Ņikita Kučerovs. Kings komandā vārtus iemeta Tailers Tofoli un Alekss Iafalo.

Tāpat pie panākuma tika Kalgari Flames, kas viesos ar 4:3 (1:0, 2:2, 0:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Edmontonas "Oilers".

Kalgari komandā divus vārtus iemeta Endrū Mandžapane, bet Oilers rindās divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Leons Draizaitls.

Visbeidzot zaudējumu mājās piedzīvoja Sanhosē "Sharks", ar 2:5 (1:1, 1:0, 0:4) piekāpjoties Vankūveras Canucks

Vankūveras vienības rindās 1+1 iekrāja Kvins Hjūzs un Taners Pīrsons, bet Džeitī Millers divreiz rezultatīvi piespēlēja. Sharks komandā vārtus guva Brents Bērnss un Tomāšs Hertls.

Ceturtdien no latviešu pārstāvētajām komandām laukumā dosies vienīgi Zemga Girgensona Bufalo Sabres, kas tiksies ar Monreālas Canadiens.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Čempionu mentalitāte

Feldmanis: iegūta ceļazīme un papildu laiks, lai sagatavotos olimpiskajām spēlēm.

Mājas sienas palīdz

Zeļļi soli no pusfināla, BK Ventspils izšķiroša cīņa Tallinā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi