Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ovečkins otro gadu pēc kārtas atteicies piedalīties NHL Visu Zvaigžņu turnīrā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vašingtonas Capitals kapteinis Aleksandrs Ovečkins arī šogad neplāno piedalīties Visu zvaigžņu spēlē, jo viņa ķermenim ir nepieciešama atpūta pirms otrās sezonas puses.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Aleksandrs Ovečkins, Davids Pastrņāks, Neitans Makinons no Konors Makdeivids līdzjutēju balsojumā ievēlēti par NHL Visu zvaigžņu spēles divīziju komandu kapteiņiem.

Ovečkins gan iepriekš jau darīja zināmu, ka arī šogad, kas viņam būs jau otrā reize pēc kārtas, viņš neplāno piedalīties zvaigžņotajā pasākumā.

"Man ir jāklausa savam ķermenim," teica pieredzējušais spēlētājs. "Gatavošos sezonas otrajai pusei. Ir svarīgi, ka esmu pie labas veselības un varu koncentrēties citām lietām. Protams, nav viegli izlaist Zvaigžņu spēli, jo esmu ievēlēts par kapteini, taču man ir jādara tas, kas būs labāk manai komandai."

34 gadus vecais hokejists par pieņemto lēmumu janvāra beigās nedoties uz Sentluisu, kur paredzēta Visu zvaigžņu spēle, būs spiests izlaists vienu spēli - 18.janvārī pret Ņujorkas Islanders vai deviņas dienas vēlāk pret Monreālas Canadiens.

"Nevēlos izlaist maču, bet tādi ir noteikumi. Par laimi mans veselības stāvoklis ir lielisks, bet šo lēmumu pieņēmu domājot par izslēgšanas mačiem," norādīja Ovečkins. "Svarīgākais posms ir izslēgšanas spēles, nevis regulārais čempionāts."

Savās pirmajās 13 sezonās NHL hokejists dalībai Visu zvaigžņu spēlē tika izraudzīts septiņas reizes, kas ir tikai par vienu mazāk nekā ASV uzbrucējam Patrikam Keinam.

"Ja man būtu 21 gads - nekādu problēmu. Tomēr šobrīd man jau ir jādomā par gada otro pusi. Vienīgais ko vēlos - palīdzēt savai komandai būt veiksmīgai izslēgšanas spēlēs," piebilda uzbrucējs.

Paredzams, ka Ovečkina vietā uz Sentluisu dosies lielisku sezonu aizvadošais Džons Karlsons. Tāpat pastāv iespēja, ka jau otro gadu pēc kārtas vienu no divīzijas komandām nāksies vadīt arī Capitals galvenajam trenerim Todam Reirdenam.

"Zinu, ka Ovečkins par to bija gana daudz domājis," teica speciālists. "Domāju, ka viņš savā vecumā pieņēma pareizu lēmumu, lai koncentrētos uz vienīgo lietu, kas viņu interesē - Stenlija kauss. Šī iemesla dēļ viņš spēlē hokeju."

Ovečkins ar 23 gūtiem vārtiem šobrīd ir ceturtais labākais snaiperis līgā. Kopumā Krievijas izlases spēlētājs NHL šogad aizvada savu 15.sezonu, astoņās no tām spējot gūt 50 vai vairāk vārtu.

 

Top komentāri

00
0
Viņš taču ir kororados. Tik nesaprotu, ko dara sliktajā ASV, ja to neieredz?
Latvju puika
L
Es tevi necienu !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi