Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Ovečkins vēl negūst 700. vārtus NHL, Capitals zaudē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vašingtonas Capitals pirmdien cieta zaudējumu, bet uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins joprojām palika divu iemestu ripu attālumā no 700 vārtu robežas.

"Capitals" savā laukumā piekāpās Ņujorkas "Islanders" ar 3:5 (1:3, 2:2, 0:0).

NHL gaida krievu uzbrucēja Aleksandra Ovečkina 700.vārtus līgā. Atlikuši tikai divi vārtu guvumi līdz šai robežai, taču pirmdien Ovečkins neizcēlās.

"Mēs mēģinājām ierobežot Ovečkinu laikā un telpā," pēc mača intervijā līgas preses darbiniekam teica Ņujorkas vienības treneris Berijs Trocs, kurš bija krievu uzbrucēja treneris "Capitals" no 2014. līdz 2018.gadam. "Ovi ir tik labs. Viņam nevajag lielu logu, kur raidīt ripu vārtos. Esmu to redzējis tik daudzas reizes. Viņš noteikti iemetīs 700.ripu. Man nebūtu nekas pretī, ja viņš šodien to sasniegtu, bet mēs uzvarētu."

Trocs ir pārliecināts par Ovečkina spējām vēl vairāk: "Zinu, ka viņš tiks līdz 700 vārtiem, un es pat domāju, ka viņam ir pa spēkam pārspēt Veina Grecka NHL rekordu - 894 "goli". Vēlu Ovečkinam veiksmi, jo mēs ar viņu vairs netiksimies līdz sezonas beigām."

Uzvarētāju rindās pamatu panākumam ar spēles diviem pirmajiem vārtiem ielika Entonī Boviljē, bet pa trim rezultatīvām piespēlēm sakrāja Džošs Beilijs un Broks Nelsons. Vašingtonas kluba rindās divas rezultatīvas piespēles Niklasam Bekstrēmam.

Sanhosē "Sharks" savā laukumā zaudēja Kalgari "Flames" ar 2:6 (1:3, 1:1, 0:2).

Viesi uzvaru nodrošināja, gūstot trīs vārtus vairākumā. Milans Lučičs vairākumā atklāja spēles rezultātu, bet uzvaru trešajā periodā nostiprināja Metjū Tkačaka un Mikaēla Baklunda precīzie metieni.

Uzvarētāju rindās Lučičs gūtajiem vārtiem pievienoja arī divas rezultatīvas piespēles, bet vārtos Davids Ritihs atvairīja 34 mājinieku metienus.

Astoņi vārti tika gūti arī Vankūveras "Canucks" uzvarā savā laukumā pār Nešvilas "Predators" - 6:2 (3:0, 2:2, 1:0).

Trīs piespēles panākumā aizsargam Kvinam Hjūzam, vārtos Jākobs Markstrems atvairīja 36 viesu metienus, un "Canucks" pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Tampabejas "Lightning".

Merzļikins atvairīja 28 no 30 pretinieku mestajām ripām. Šo spēli no rezervistu soliņa vēroja otrs "Blue Jackets" vārtsargs Matīss Kivlenieks.

Aizvadītās nedēļas NHL pirmā "zvaigzne" Merzļikins šajā sezonā laukumā devies 26 cīņās, kurās svinējis 12 uzvaras, vidēji mačā ielaidis 2,18 ripas un atvairījis 93,0% metienu.

Latviešu vārtsargs ir pirmais līgā atvairīto metienu procentā un ar piecām "sausajām" spēlēm arī šajā rādītājā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi