Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Ozoliņš atteicis Lipmana piedāvājumam

Latvijas hokeja izlases galvenajam trenerim šajā pavasarī pasaules čempionātā palīdzēs kāds ārzemju speciālists, intervijā Latvijas Avīzei paudis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans. Tāpat kļuvis zināms, ka Lipmana piedāvājumam atkārtoti ieņemt izlases ģenerālmenedžera amatu atteicis karjeru beigušais Sandis Ozoliņš.

"Tas ir nopietns treneris no Ziemeļamerikas. Šobrīd viņam vēl rit sezona, taču par darbu ar izlasi esam vienojušies, un aprīļa sākumā viņš būs Latvijā," paudis Lipmans, kurš pats piedāvājis šo speciālistu Beļavskim.Tomēr laikraksts ziņo, ka neoficiālā versija šādam LHF prezidenta gājienam ir bailes, ka Beļavskis, pirmo reizi nonākot tik augstā līmenī, zaudēs galvu, tāpēc pieredzējis palīgs lieti noderēs. Tāpat ar valstsvienību turpinās strādāt Kārlis Zirnis un Juris Klodāns, kuri bija treneru korpusā arī Teda Nolana laikā.Piektdien Latvijas izlases vadība aicinājusi Rīgas Dinamo spēlētājus un vēl dažus, kuriem sezona ārzemēs ir beigusies, uz tikšanos Lido atpūtas centrā, lai sāktu veidot kolektīvu.

Tāpat Lipmans atklāja, ka vēlreiz mēģinājis uzrunāt Sandi Ozoliņu, piedāvājot izlases ģenerālmenedžera amatu, taču saņēmis atteikumu. Kā zināms, Ozoliņš šos pienākumus pildīja 2011.gada pasaules čempionātā, pēc kurā izcīnītās 13.vietas tika atlaista visa izlases vadība, arī izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks un viņa palīgi - Harijs Vītoliņš un Leonīds Beresņevs.

Divi savstarpēji nesaistīti avoti Latvijas Avīzei norādījuši, ka arī šopavasar izlasē, visticamākais, neredzēsim Arvīdu Reķi un Mārtiņu Karsumu, kuri pasaules čempionātā pēdējos gados nav spēlējuši. Herberts Vasiļjevs esot bijis gatavs vilkt sarkanbaltsarkano kreklu, taču pleca traumas dēļ viņam sezona ir beigusies.

Latvijas izlasei aprīlī būs astoņas pārbaudes spēles Eiropas Izaicinājuma kausa turnīrā, pirmās no tām 2. un 4.aprīlī viesos pret Baltkrieviju. Pasaules čempionātu Latvijas hokejisti sāks 1.maijā pret Kanādu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi