Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ozoliņš: Par komandas mikroklimatu ir atbildīgi visi spēlētāji, ne tikai kapteinis

Tas, cik kaujasspējīga jaunajā sezonā būs komanda, ir atkarīgs tikai no pašiem spēlētājiem, viņu atdeves laukumā un tā, vai tiks izpildīti treneru noteiktie uzdevumi, intervijā LNT 900 sekundēm stāsta Rīgas Dinamo kapteinis Sandis Ozoliņš.Taujāts, vai piekrīt komandas ģenerālmenedžera Normunda Sējēja vārdiem, ka Dinamo uzbrukuma līnijā būtu nepieciešami pieredzējušāki spēlētāji, S.

Ozoliņš norāda, ka šos jautājumus risināt nav viņa kompetencē, un pašlaik "mēs ģērbtuvēs esam tie, kas esam – ar to arī gatavojamies spēlēm." Komandas kapteinis norāda, ka sezonai gatavojas un par vietām cīnās visi, cenšoties sevi parādīt no labākās puses. S.Ozoliņš arī uzsver ka par komandas motivāciju un saliedētību ir atbildīgs ikviens spēlētājs un visi kā komanda kopā, tā nav tikai viena spēlētāja – kapteiņa – misija un atbildība."Ģērbtuves ir mūsu ķēķis, kur notiek visas aizkulises un attiecības. Tas ir mūsu iekšējais mikroklimats," stāsta S.Ozoliņš, piebilstot, ka galvenais tomēr ir orientācija uz kopējo rezultātu. "Visa statistika, individuālie sasniegumi nāk pēc tam. Ja nebūs komandas rezultāta, no individuālajiem sasniegumiem nebūs nekādas jēgas." S.Ozoliņš 900 sekundēm skaidro, ka jātiecas uz uzvaru katrā spēlē, un komandai nav primāri, cik skaisti spēle izskatās no malas. "Protams, gribam gūt vārtus, lai skatītājiem ir patīkami nākt un baudīt spēli, tomēr nedrīkstam aizmirst arī par aizsardzību un gala rezultātu," uzsver hokejists.Jaunajā sezonā nosprausts mērķis iekļūt izslēgšanas spēlēs. "Iepriekšējā sezona bija vērtīga pieredze visiem, īpaši jaunajiem spēlētājiem, bet šosezon jāsāk viss no gala. Vietas nav tik būtiskas, mūsu pirmais mērķis ir iekļūt to komandu vidū, kurām tiek dota iespēja cīnīties par Gagarina kausu. Pēc tam arī sekos nākamie mērķi," stāsta S.Ozoliņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Rīgas maratonā uzvar gruzīns un somiete

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien "Rimi" Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi