Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

papildināta (18:45) - Sējējs pamet Rīgas Dinamo, viņa vietā uz laiku Kalvītis

Otrdien par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeri uz laiku iecelts bijušais politiķis Aigars Kalvītis, portālu Diena.lv informēja Dinamo pārstāvji. 

Līdzšinējais Rīgas Dinamo ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atkāpies no amata. Kā rakstīts kluba mājas lapā "padome pieņēma N. Sējēja atlūgumu, kurš pēc 4 gadu darba  Dinamo Rīga nolēmis pieņemt jaunu izaicinājumu.".

Tāpat otrdien notikušajā AS Dinamo Rīga padomes sēdē tika skatīts jautājumu par Rīgas Dinamo komandas komplektāciju nākamajai sezonai.

"Normunds Sējējs atlūgumu iesniedza šodien, taču padomei tas nebija nekas negaidīts. Mēs par to zinājām jau iepriekš," portālam Diena.lv sacīja Kalvītis. "Darbs komandā turpināsies tāpat kā līdz šim," viņš piebilda. Kalvītis atzina, ka konkrētas kandidatūras ģenerālmenedžera amatam vēl nav, bet pie tā tiks strādāts.

Tāpat viņš nekomentēja, kādus "jaunus izaicinājumus" varētu būt pieņēmis Sējējs: "To labāk jautājiet viņam pašam!". Ar N.Sējēju Diena.lv neizdevās sazināties.

Tikmēr portāls telegraf.lv vēsta, ka Sējējs ģenerālmenedžera pienākumus turpmāk pildīs KHL komandā Lev, kas no Slovākijas pilsētas Popradas pārcelsies uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu.

(pievienota 6.rindkopa) 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi