Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta (20:00) - Pujacam trešā uzvara pēc kārtas; panākums arī Znarokam

Trešo uzvaru pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgās regulārās sezonas spēlēs izcīnijis Georgijs Pujacs un Novosibirskas Sibirj, kura izbraukuma spēlē ar 2:1 pieveica Astanas Baris komandu. Pie panākuma ar 4:1 tikusi arī Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas Dinamo, pārspējot Popradas Lev, bet zaudējumu cietusi Laura Dārziņa Kazaņas Ak Bars, ar 1:2 kapitulējot Ņižņekamskas Ņeftehimik.

Spēles rezultātu otrā perioda vienpadsmitajā minūtē atklāja Astanas Baris kanādiešu aizsargs Kevins Dallmans, tomēr pēc neilga brīža Maksims Krivonožkins panāca izlīdzinājumu 1:1. Uzvaras nesošos vārtus Sibirj vienībai otrā perioda beigās atnesa Jonass Enlunds – 2:1.

G.Pujacs uz ledus pabija ilgāko spēles laiku komandā, nospēlēdams 21:58 minūtes. Sev atvēlētajā spēles laikā aizsargs sešas reizes veica metienus pa vārtiem.

Ar 45 punktiem Novosibirskas Sibirj Austrumu konferences turnīra tabulā vēl joprojām atrodas pirmspēdējā 11.vietā. 39 aizvadītajās spēlēs izcīnītas 14 uzvaras.

Uzvaru izcīnijusi arī O.Znaroka un H.Vītoliņa vadītā Maskavas Dinamo, kas savā arēnā ar 4:1 apspēlēja Popradas Lev. Lai gan spēles rezultātu pirmā perioda beigu daļā atklāja viesi, turpmākajā laikā viss notika pēc maskaviešu prāta. Gūdami pa diviem vārtiem katrā no atlikušajām divām trešdaļām, Maskavas Dinamo izcīnīja uzvaru ar 4:1. Līdz ar to Maskavas Dinamo Rietumu konferencē ar 71 punktu pakāpusies uz 2.vietu.

Tikmēr zaudējumu izbraukumā piedzīvojusi Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars, kura ar 1:2 piekāpās Austrumu konferences 9.vietā esošajai Ņižņekamskas Ņeftehimik komandai. Uzvaras vārtus četras minūtes līdz spēles beigām mājiniekiem guva Deniss Sergejevs. Ak Bars ar 65 punktiem Austrumu konferencē saglabā 5.vietu.

(papildināta visa ziņa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi