Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Papildināta (22:04) - Bārtulis ierodas Rīgā, bet tiek izsaukts uz NHL; piektdienas rītā dosies atpakaļ uz ASV

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis ceturtdien ieradies Latvijā, tomēr, neskatoties uz to, viņu izsaukusi Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Filadelfijas Flyers. Komanda ievietojusi Bārtuli neaizsargāto spēlētāju sarakstā, kurā viņam jāpavada viena diennakts, bet noprotams, ka pēc tam vajadzētu sekot izsaukšanai uz galveno komandu.

Bārtulis ceturtdienas vakarā vairākas reizes sazvanījies ar Flyers ģenerālmenedžeri Polu Holmgrēnu, kurš nolēmis uzņemties risku un tomēr izsaukt latvieti.

"Rīt no rīta lidoju atpakaļ. Viss notiek ļoti ātri. Flyers iet uz risku, tomēr nekas cits īsti neatliek, jo vairāki spēlētāji iedzīvojušies traumās," aģentūrai LETA atklāja Bārtulis.

Kā ziņots, otrdien Flyers no sava fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL) Adirondakas Phantoms izsauca deviņus hokejistus, kuru vidū nebija Bārtuļa. Pēc tam viņš devās uz Latviju un ceturtdienas pēcpusdienā jau ieradās Rīgā, lai pievienotos valstsvienībai, kas gatavojas pasaules čempionātam.

Sarunā ar portālu telegraf.lv Oskars uzreiz pēc ierašanās Rīgā pauda, ka valstsvienība viņam šobrīd ir pirmajā vietā. Hokejists Latvijā ieradies viens, bez ģimenes. "Gribu pēc iespējas ātrāk atgūt formu, nepieciešams arī laiks, lai pierastu pie Eiropas laukumiem," iepriekš sacīja aizsargs.

Ja Bārtuli 24 stundu laikā izvēlēsies kāda cita NHL komanda, tad visu atlikušo līguma laiku, ja vien viņš nespēlēs fārmklubā, tā maksās tikai pusi latvieša algas, bet otru pusi turpinās maksāt Flyers.

Cik noprotams, pat ja Bārtuli izvēlēsies kāda cita komanda, viņam būs jāpaliek Flyers sastāvā līdz pat 1.jūlijam.

Stenlija kausa izcīņas 1.kārtā šobrīd Flyers ar 3:1 sērijā atrodas vadībā pret Pitsburgas Penguins. Sērija rit līdz četrām uzvarām. 

Pievienota 2. un 3.rindkopa, precizēts virsraksts 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi