Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

papildināta - Kulda rezultatīvi piespēlē, Sibirj papildlaikā piekāpjas Pujaca pārstāvētajai Avangard komandai

Latvijas hokeja izlases un KHL kluba Novosibirskas_ Sibirj aizsargs Artūrs Kulda pirmdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņa klubs papildlaikā ar 1:2 piekāpās Omskas Avangard_, kurā spēlē cits Latvijas aizsargs Georgijs Pujacs.

Mājinieku Avangard pārsvars metienos bija vairāk kā izteikts (45:20), tomēr pamatlaikā abas komandas apmainījās ar vienu iemestu ripu katra. Spēles 9.minūtē Omskas hokejistus vairākumā vadībā izvirzīja Aleksandrs Frolovs, bet otrā perioda beigās Maksims Krivonožkins pēc Kuldas un Jori Lehteras piespēlēm rezultātu izlīdzināja. Papildlaika pēdējā sekundē Andrejs Taratuhins izrāva uzvaru Avangard komandai.

Kulda Sibirj pirmajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja 27:22 minūtes (lielākais spēles laiks komandā) un izpildīja vienu neprecīzu metienu. Sezonas 12 mačos Kulda iekrājis septiņus (6+1) rezultivitātes punktus.

Tikmēr Pujacs spēlēja Avangard otrajā aizsardzības virknējumā, uz ledus pavadīja 20:36 minūtes un divas reizes meta pa Sibirj vārtiem. Pujacs šosezon 12 mačos izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Citā spēlē Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis palika Hantimansijskas Jugra kluba rezervē, bet komanda ar 4:3 savā laukumā uzveica Novokuzņeckas Metallurg. Masaļskis šosezon vārtos stājies trīs spēlēs (visās klubs zaudējis), vidēji ielaižot 5.21 ripu un un atvairot 85.2% metienu.

Pie uzvaras tika arī Jāņa Sprukta pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas ar 2:1 pēcspēles metienos izbraukumā uzveica Magņitogorskas Metallurg. Jānis pēc vairāku NHL hokejistu pievienošanās nobīdīts uz 4.maiņu, šoreiz uz ledus pavadot vien 6:37 minūtes. Sprukts šajā laikā izdarīja divus nesekmīgus metienus un uzvarēja trīs no četriem iemetieniem. Sezonas 12 mačos latvietim vieni gūti vārti.

Lauris Dārziņš turpina ārstēt rokas savainojumu, bet viņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, šoreiz ar 2:5 izbraukumā atzīstot Sanktpēterburgas SKA pārākumu. 

CSKA Rietumu konferencē ar 21 punktu ieņem 3.vietu, savukārt Austrumos otrie ir Sibirj (23), trešie - Ak Bars (22), 9.vietu ieņem Avangard (15) bet Jugra atrodas 11.pozīcijā 12 klubu konkurencē  - astoņi punkti.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi