Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Ņiživijs, Sējējs, Priede un Lipmans piedalīsies Lokomotiv hokejistu piemiņas pasākumā Jaroslavļā

Rīgas "Dinamo" hokejists Aleksandrs Ņiživijs, kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs un valdes loceklis Zigmārs Priede, kā arī Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans sestdien Jaroslavļā piedalīsies aviokatastrofā bojā gājušo "Lokomotiv" hokejistu un kluba darbinieku piemiņas un atvadu pasākumā, aģentūru BNS informēja klubā.

Ņiživijs hokejista karjeras laikā vairākus gadus spēlēja Jaroslavļas komandā, kad to vēl sauca par "Torpedo", un ar šo komandu izcīnīja Krievijas čempionāta zelta medaļas. Latvijas kluba uzbrucējam Jaroslavļā dzīvo ģimene, bet vietējā hokeja komandā spēlēja un strādāja draugi un paziņas.

Savukārt Rīgas "Dinamo" vadību Jaroslavļā pārstāvēs Sējējs un Priede.

Atvadīšanās no hokejistiem sāksies plkst. 7.30 pēc Latvijas laika un notiks "Lokomotiv" mājas hallē "Arena-2000". Tā kā tiek prognozēts liels cilvēku skaits, kuri vēlēsies atvadīties, konkrēts laiks, kad sāksies piemiņas pasākums, vēl nav noteikts.

No plkst. 14.05 pasākumu varēs redzēt televīzijas kanālā LTV7.

Paredzams, ka uz piemiņas pasākumu ieradīsies visu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu pārstāvji, tāpat kā līgas vadošās amatpersonas un Krievijas augstākās amatpersonas, kā arī Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels.

Jau ziņots, ka lidsabiedrības "Jak-servis" lidmašīna "Jak-42" trešdien nogāzās 500 metru no Tunošnas lidostas, paceļoties gaisā no šīs lidostas. Gāja bojā 43 no 45 lidmašīnā esošajiem cilvēkiem, tostarp Latvijas izlases hokejists Kārlis Skrastiņš.

Bojā gāja 36 no 37 "Lokomotiv" komandas pārstāvjiem, bet starp diviem izdzīvojušajiem bija tikai komandas uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs. Dzīvs palika arī lidmašīnas apkalpes loceklis Aleksandrs Sizovs, taču viņi abi smagā stāvoklī atrodas reanimācijā.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi