Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināts (16:19) - Bukarts atteicies doties uz Rīgas Dinamo fārmklubu Liepājā

Laikraksta Diena rīcībā ir informācija, ka uzbrucējs Roberts Bukarts, kuram pēc Dinamo Rīga valdes lēmuma bija jādodas uz fārmklubu HK Liepāja, grasās lauzt līgumu un meklēt darba iespējas citā klubā.

Otrdien abas puses vienojušās par sadarbības pārtraukšanu, ziņo Dinamo klubs. 

HK Liepāja kluba vadība svētdien tika informēta, ka Bukarts nebrauks uz vēju pilsētas komandu, otrdien raksta Diena. Šosezon 25 gadus vecais uzbrucējs septiņos mačos izcēlies ar diviem vārtu guvumiem, tā arī neiekarojot treneru uzticību. Dinamo komandu viņš karjerā kopš 2009.gada pārstāvējis 238 KHL mačos, gūstot 34 vārtus un atdodot 35 rezultatīvas piespēles.

Tās gan nav vienīgās pārmaiņas komandā. Sliktākais plus mīnus (-8) koeficients un nepārliecinošais sniegums bija par iemeslu, kāpēc Rīgas Dinamo treneri izšķīrās par leģionāra - kanādiešu aizsarga Stīvena Seigo - atstāšanu ārpus sastāva pieteikuma otrdienas uzvarētajā izbraukuma spēlē ar Toljati Lada. Seigo tam vajadzētu kalpot arī kā brīdinājumam, ka viņš varētu sekot Vācijas uzbrucēja Fēliksa Šica pēdās, kuru Dinamo vadība ievietoja KHL atteikumu draftā.

Vācieti 48 stundu laikā neizvēlējās neviena cita KHL komanda, un pirmdienas vakarā viņš jau ieradās fārmklubā Liepājā. Šics gan turpina ārstēt rokas savainojumu, tāpēc otrdienas Latvijas virslīgas spēlē HKLiepāja sastāvā pret HK Prizma laukumā nedosies.

Trīs uzvaras pēc kārtas izcīnījušie Rīgas Dinamo hokejisti nākamo spēli aizvadīs trešdien Ņižņekamskā. Dinamieši KHL Rietumu konferencē ar 23 punktiem 17 mačos ieņem 11.pozīciju, no labāko astoņnieka atpaliekot četrus punktus.

pievienota 2.rindkopa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi