Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināts (19:11) - Karsumam un Kuldam rezultatīvas piespēles KHL spēlēs; komandām uzvaras

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums, turpinot savu rezultativitātes sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs, otrdien palīdzēja čempionvienībai Maskavas "Dinamo", ko trenē Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, ar 4:1 (1:0, 0:0, 3:1) izbraukumā uzvarēt Habarovskas "Amur" komandu.

Tāpat pie rezultatīvas piespēles otrdien tika aizsargs Artūrs Kulda.Aizvadītajā mačā Karsums izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, savas komandas pirmajos un ceturtajos gūtajos vārtos. Uzvarētājiem ar "hat-trick" izcēlās Maksims Karpovs, bet vēl reizi precīzs bija Aleksejs Cvetkovs.Karsums uz ledus pavadīja vien desmit minūtes un 27 sekundes, izpildot trīs spēka paņēmienus un bloķējot vienu metienu. Tāpat latvietis reizi meta pa pretinieku vārtiem un uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās.Uzbrucējs šosezon 28 spēlēs guvis 13 vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, savas komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot otro vietu.Pēdējās trijās spēlēs Karsums guvis divus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat viņam nesen bija sešu maču rezultativitātes sērija, kuras laikā latvietis guva sešus vārtus un izpildīja trīs rezultatīvas piespēles.Zīmīgi, ka pirmajās 13 sezonas spēlēs Karsums guva vien divus vārtus.Vienīgo reizi "Amur" labā šajā mačā precīzi meta Dmitrijs Tarasovs.Maskavas klubs pēdējās astoņās spēlēs izcīnījis sešas uzvaras, kopvērtējumā neļaujot sevi panākt Latvijas vienībai Rīgas "Dinamo".Citā spēlē otrdien pie rezultatīvas piespēles tika Kulda, kura pārstāvētā Ufas komanda "Salavat Julajev" ar 5:2 (0:1, 1:1, 4:0) savā laukumā pārspēja Baltkrievijas klubu Minskas "Dinamo", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.Kulda laukumā pavadīja 19 minūtes un vienu sekundi, bet ar rezultatīvu piespēli viņš trešās trešdaļas devītajā minūtē palīdzēja somam Anti Pilstrēmam panākt neizšķirtu rezultātu 2:2. Tāpat Kulda otrās trešdaļas sākumā tika sodīts ar 2+10 minūšu disciplināro noraidījumu par uzbrukumu galvas un kakla rajonā, kā arī veica divus metienus pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu.Šīs sezonas 16 mačos aizsargs guvis vienus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.Tāpat otrdien pie panākuma tika uzbrucēja Laura Dārziņā pārstāvētā pagājušās sezonas līgas fināliste Čeļabinskas "Traktor", kas ar 5:1 (2:1, 2:0, 1:0) savu skatītāju priekšā pārspēja Horvātijas vienību Zagrebas "Medveščak" un tādējādi tika pie sava trešā panākuma pēc kārtas.Dārziņš uz ledus pavadīja 13 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem.

Tikmēr Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass" ar Latvijas izlases aizsargu Oskaru Bārtuli sastāvā piedzīvoja zaudējumu Ņižņekamskā, ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpjoties vietējam "Ņeftehimik". Uzvaras vārtus mača 45.sekundē guva slovāku leģionārs Martins Cibāks.

Bārtulis laukumā pavadīja 17 minūtes un 12 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, kā arī vienu reizi bloķēja pretinieku metienu. Spēlētājs pie noraidījumiem mača gaitā netika.

Bārtulis šajā sezonā aizvadītās 27 spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Citviet zaudējumu piedzīvoja Latvijas speciālista Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komanda, kas ar 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) viesos atzina Novosibirskas "Sibirj" hokejistu pārākumu.

Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā Maskavas "Dinamo" ar 58 punktiem 28 mačos ieņem otro vietu, visas līgas kopvērtējumā atrodoties trešajā pozīcijā, bet Doņeckas "Donbass" ar 42 iekrātiem punktiem 27 spēlēs ieņem piekto vietu. Rīgas "Dinamo" ar 52 punktiem 26 mačos ieņem stabilu trešo vietu Rietumu konferencē.

Tikmēr Austrumu konferencē "Salavat Julajev" ar 48 punktiem 27 spēlēs ieņem piekto vietu, "Torpedo" seko sestajā pozīcijā ar 40 punktiem 26 mačos, bet "Traktor" ieņem septīto vietu ar 39 punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi