Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Par KHL piektās nedēļas labāko vārtsargu atzīts Kalniņš

Latvijas hokejists Jānis Kalniņš atzīts par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) piektās nedēļas labāko vārtsargu, vēstī turnīra organizatori.

Kalniņš, kurš pārstāv Helsinku Jokerit komandu, čempionāta piektajā nedēļā abās aizvadītajās spēlēs izcīnīja uzvaras, vidēji spēlē ielaižot 0,99 vārtus, tādējādi atvairot 96,92% metienu. Latvijas sportists demonstrēja absolūti labāko sniegumu starp visiem līgas vārtsargiem.

Par labāko aizsargu tika atzīts Ufas Salavat Julajev spēlētājs Filips Larsens, kurš divās spēlēs atzīmējās ar diviem gūtiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm. Hokejists spēlē pret Ņižņijnovgordas Torpedo izcēlās ar četriem rezultativitātes punktiem (2+2), bet piekto nedēļu viņš noslēdz ar pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Tikmēr par labāko uzbrucēju tika atzīts Maskavas CSKA hokejists Kirils Kaprizovs, kurš trijās spēlēs izcēlās četriem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Spēlētājs uzvarā pār Maskavas Spartak izcēlās ar hat-trick, bet trijās spēlēs viņa lietderības koeficients bija +5.

Savukārt par labāko debitantu tika atzīts Kazaņas Ak Bars uzbrucējs Artjoms Gaļimovs, kurš savai komandai palīdzēja izcīnīt trīs uzvaras, tajās izceļoties ar diviem gūtiem vārtiem. Spēlē pret Minskas Dinamo uzbrucējs iemeta uzvaru nesošos vārtus, bet vidēji mačā viņš laukumā pabija 13 minūtes un 32 sekundes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi