Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni atzīst Malkinu

Pitsburgas Penguins uzbrucējs Jevgēņijs Malkins atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Floridas Panthers vārtsargam Harri Seteri, kuru pagājušajā nedēļā pārspēja Bufalo Sabres latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet par trešo labāko atzīts Vegasas Golden Knights uzbrucējs Reilijs Smits.

Malkins aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva sešus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles. Nedēļas pirmajā mačā Malkins guva trīs vārtus, tikdams pie sava 12. "hat-trick" karjerā, un palīdzēja Pitsburgas komandai ar 5:2 pārspēt Sanhosē Sharks. Nākamajā duelī Malkins guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, Penguins ar 7:4 pārspējot Vašingtonas Capitals. Nedēļas noslēdzošajā spēlē viņam bija vieni gūti vārti, iepriekšējās sezonas čempionei Penguins ar 1:3 zaudējot Ņūdžersijas Devils vienībai.

Pašlaik 31 gadu vecais krievu uzbrucējs Malkins šosezon 50 spēlēs guvis 29 vārtus, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgā, un veicis 31 rezultatīvu piespēli. Kopš 1. janvāra viņš 14 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles, šajā nogrieznī būdams ražīgākais spēlētājs NHL. Pagājušajā nedēļā viņš tika atzīts par NHL janvāra mēneša labāko spēlētāju.

Tikmēr Seteri aizvadītajā nedēļā trīs spēlē vidēji ielaida 1,67 ripas un atvairīja 94,6% metienu, bet viņa pārstāvētā vienība Panthers svinēja trīs uzvaras. Nedēļas pirmajā mačā viņš neitralizēja 32 pretinieku centienus gūt vārtus, Floridas vienībai ar 4:1 pārspējot Ņujorkas Islanders. Nākamajā duelī Seteri atvairīja 30 metienus, Panthers ar 4:2 pārspējot Sabres, kuras labā vienus vārtus guva Girgensons. Nedēļas noslēdzošajā mačā viņam bija 26 atvairīti metieni, kas palīdzēja Floridas hokejistiem ar 3:2 pārspēt Detroitas Red Wings.

Pašlaik 28 gadus vecajam somu vārtsargam Seteri šī ir debijas sezona NHL, kurā viņš septiņās spēlēs vidēji ielaidis 3,19 ripas un atvairījis 90,8% metienu. Seteri iepriekšējās trīs sezonas spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas apgabala Vitjaz.

Savukārt Smits aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva četrus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, kamēr pārsteidzošā debitante Golden Knights izcīnīja trīs uzvaras. Nedēļas pirmajā mačā Smits guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Lasvegasas komandas uzvarā 4:2 pār Kalgari Flames. Nākamajā duelī viņš guva vārtus, "grēku pilsētas" vienībai ar 3:2 pagarinājumā pārspējot Vinipegas Jets.

Zaudējumā 2:5 Minesotas Wild komandai Smits palika "sausā", bet nedēļas noslēdzošajā mačā viņš guva divus vārtus un palīdzēja Golden Knights ar 4:3 pārspēt Capitals.

Pašlaik 26 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Smits šosezon 52 spēlēs guvis 16 vārtus un veicis 25 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +25, kas ir trešais labākais rādītājs līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gaida pēdējo papildinājumu

Eiropā spēlējošajiem izlases kandidātiem sezona klubos ir beigusies, un sastāvs sāk iezīmēties.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi