Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Par NHL nedēļas zvaigzni atzīts Kučerovs, kurš izcēlās ar viltīgu bullīti

Tampabejas Lightning uzbrucējs Ņikita Kučerovs, kurš sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā pēcspēles metienu sērijā iemeta skaistu bullīti Zemgus Girgensona pārstāvētās Bufalo Sabres vārtos, atzīts par NHL aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni.

Otrās zvaigznes gods ticis Kolumbusas Blue Jackets vārtsargam Sergejam Bobrovskim, bet par trešo labāko atzīts Monreālas Canadiens ripu ķērājs Kerijs Praiss.

Kučerovs aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva piecus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles, būdams līgas rezultatīvākais hokejists, kamēr Lightning izcīnīja trīs uzvaras. Krievu uzbrucējs nedēļas sākumā nopelnīja savu otro "hat-trick" karjerā un ceturto reizi guva četrus punktus (3+1), bet Tampabejas vienība ar 5:1 pārspēja Otavas Senators.

Nākamajā mačā viņš iemeta vienus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, kaldinot Lightning uzvaru pagarinājumā 4:3 pār Karolīnas Hurricanes. Turpinājumā viņam viens precīzs metiens 2:5 zaudējumā Stenlija kausa ieguvējai Pitsburgas Penguins, bet par sevi visskaļāk Kučerovs lika runāt sestdien. Mačā pret Sabres viņš atdeva vienu rezultatīvu piespēli, turklāt realizēja skaistu pēcspēles metienu, kaldinot Lightning uzvaru.

Patlaban 23 vecais krievu uzbrucējs, kurš pēdējās sešās spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēle, ieņem desmito vietu līgas snaiperu un arī rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņš 57 spēlēs guvis 28 vārtus un veicis 35 rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš ir starp labākajiem vairākuma realizētājiem, pretiniekus sodot ar 12 gūtiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Bobrovskis trīs spēlēs izcīnīja divas sausās uzvaras, aizvadītajā nedēļā atvairot 87 no 88 ripām. Vidēji mačā viņš ielaida 0,33 ripas un atvairīja 98,9% metienu. Nedēļas sākumā krievu vārtsargs atvairīja 29 metienus, tikai pagarinājumā ciešot zaudējumu 0:1 Canadiens komandai.

Nākamajos divos mačos viņš palika nepārspēts, pirmo reizi karjerā tiekot pie divām sausajām uzvarām pēc kārtas. Mačā pret Minesotas Wild Bobrovskis atvairīja 38 ripas, bet Blue Jackets svinēja uzvaru ar 1:0, kamēr nākamajā spēlē pret Ņūdžersijas Devils viņam 20 atvairīti metieni, bet Kolumbusas komandai uzvara ar rezultātu 3:0.

Patlaban 28 gadus vecais Bobrovskis šosezon 51 spēlē izcīnījis 34 uzvaras, kas ir otrs labākais rādītājs līgā un jauns kluba rekords vienam vārtsargam. Vidēji mačā viņš ielaidis 2,09 ripas, šajā rādītājā ieņemot trešo vietu, kā arī atvairījis 92,9% metienu, šajā statistikas ailītē būdams piektais. Tāpat viņš četrās spēlēs palicis nepārspēts, kas ir ceturtais labākais rādītājs NHL.

Tikmēr Praiss aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs palīdzēja komandai izcīnīt trīs uzvaras. Vidēji mačā viņš ielaida 0,66 vārtus un atvairīja 97,4% metienu, nedēļas pirmo spēli pret Blue Jackets nostāvot sausā un atvairot 39 metienus.

Savukārt nākamajās divās spēlēs kanādietis ielaida pa vienai ripai. Mačā pret Nešvilas Predators viņš atvairīja 24 metienus, komandai svinot uzvaru ar 2:1, bet nākamajā mačā viņam 26 atvairītās ripas un Canadiens vienībai uzvara 4:1 pār Ņujorkas Rangers. Patlaban 29 gadus vecais Praiss šosezon 50 mačos vidēji ielaidis 2,31 ripu un atvairījis 92,2% metienu, trīs mačus nostāvot sausā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi