Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Pārtrūkst Girgensona pārstāvētās Sabres trīs uzvaru sērija

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo Sabres komandai otrdien pārtrūka trīs uzvaru sērija Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ietvaros.

Sabres savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:1, 1:2) atzina šosezon veiksmīgi spēlējošās Ņūdžersijas Devils pārākumu, kura pirms otrdienas spēles gan bija iekrājusi četrus zaudējumus pēc kārtas.

Līdz ar to ir pārtrūkusi Sabres trīs uzvaru sērija. Bufalo komanda tik daudz uzvaru pēc kārtas bija izcīnījusi pirmo reizi šajā sezonā.

Girgensons otrdienas mačā laukumā pavadīja 15 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu -1.

Spēles rezultātu 26.minūtē atklāja Devils hokejists Mailss Vuds, bet trešās trešdaļas sākumā rezultāta pārsvaru dubultoja Teilors Hols, kurš aizvadīja pirmo maču kopš savainojuma izārstēšanas. Mača 55.minūtē Sabres komandu pārstāvošais Džeiks Makeibs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, bet no zaudējuma mājinieki izglābties nespēja, turklāt sešas sekundes pirms pamatlaika beigām galarezultātu uzstādīja Kails Palmjēri.

Devils vārtsargs Keits Kinkeids šajā mačā atvairīja 27 metienus.

Girgensons šosezon 45 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -7.

Bufalo klubs ar 37 punktiem 50 spēlēs saglabā stabilu pēdējo, 16.vietu Austrumu konferencē, bet Devils ar 58 punktiem 49 spēlēs šajā pašā konferencē ir sestajā vietā. Visas līgas ieskaitē Sabres par četriem punktiem apsteidz tikai Arizonas Coyotes komandu.

Nākamo maču Sabres aizvadīs ceturtdien, kad uzņems Floridas Panthers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi