Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Pārtrūkst iespaidīgā Znaroka un Vītoliņa trenētās SKA uzvaru sērija KHL čempionātā

Trešdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pārtrūka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Sanktpēterburgas SKA komandas iespaidīgā 20 uzvaru sērija, Gagarina kausa īpašniecei piedzīvojot pirmo zaudējumu šajā sezonā.

SKA savās mājās papildlaikā ar rezultātu 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:1) zaudēja Soči hokejistiem.

Laukuma saimnieki neveiksmi varēja piedzīvot jau pamatlaikā, jo Soči 37.minūtē pēc Jevgeņija Lapenkova metiena izvirzījās vadībā 2:1, tomēr 52.minūtē SKA aizsargs Vjačeslavs Voinovs atjaunoja neizšķirtu. Tomēr pēdējais vārds šajā spēlē piederēja viesiem, kuru labā papildlaika 20.sekundē uzvaras vārtus guva Šons Kolinss.

Zīmīgi, ka Soči komandu trenē Sergejs Zubovs, kurš pirms diviem gadiem bija pie SKA stūres, bet pēc tam viņu nomainīja Znaroks un Vītoliņš.

Jau vēstīts, ka SKA pagājušajā nedēļā laboja KHL pēc kārtas izcīnīto uzvaru rekordu, pārspējot Omskas Avangard vienību, kas 2010./11.gada sezonas otrajā pusē no 26.decembra līdz 20.februārim guva 18 uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr citā mačā Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas Dinamo mājās pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Austrumu konferences līderi Kazaņas Ak Bars. Karsums šai spēlei nebija pieteikts, bet Maskavas vienība pārtrauca četru neveiksmju sēriju.

Par cīņas varoni kļuva Maskavas kluba uzbrucējs Mihails Varnakovs, kurš pamatlaikā guva abus mājinieku vārtus, kā arī pēc tam realizēja uzvaru nesošo pēcspēles "bullīti".

Jau vēstīts, ka Rīgas Dinamo trešdien viesos ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) zaudēja Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuras galvenais treneris ir Pēteris Skudra.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinoša līdere ar 58 punktiem 21 mačā joprojām ir SKA komanda, bet tai ar 41 punktu 16 spēlēs seko Helsinku Jokerit vienība, kas jau uzvarējusi 12 dueļos pēc kārtas.

Tikmēr ceturto un piekto vietu ieņem Torpedo un Maskavas Dinamo, kamēr konferences un visas līgas pēdējā vietā ir Rīgas Dinamo, kas tikusi pie astoņiem punktiem 20 mačos.

Austrumu konferencē līderpozīcijā ar 41 punktu 18 spēlēs joprojām ir Ak Bars vienība.

Artūra Kuldas pārstāvētā Pekinas Kuņluņ Red Star ar 31 punktu ir astotā, bet aizsargu Oskara Bārtuļa un Kristapa Sotnieka pārstāvētās komandas ieņem pēdējā vietas Austrumu konferencē. Bārtuļa Vladivostokas Admiral ar 17 punktiem ir 13.pozīcijā, bet Sotnieka Toljati Lada, kurā par galveno treneri strādā Artis Ābols, ar 13 punktiem ir vēl vienu vietu zemāk.

Šajā sezonā KHL piedalās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā, jo sacensībās vairs nestartē Zagrebas Medveščak no Horvātijas un Novokuzņeckas Metallurg. Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, kas būs pa četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi