Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pārtrūkst Rīgas Dinamo tiešās konkurentes Vijtaz uzvaru sērija

Latvijas komandas Rīgas Dinamo konkurente par vietu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausā Maskavas apgabala Vitjaz otrdien pārtrauca četru uzvaru sēriju. Vijtaz regulārā čempionāta mačā viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:2) piekāpās Habarovskas Amur komandai.

Pirmā perioda 14.minūtē viesus vadībā izvirzīja Aleksejs Makejevs, pēc kura precīzā metiena Vitjaz bija vadībā līdz pat trešajai trešdaļai. Mača trešajā periodā ar gūtiem vārtiem izcēlās Valentīns Pjanovs un čehs Tomāšs Zohorna, kuri sarūpēja mājiniekiem uzvaru.

Otrā otrdienas mačā Sanktpēterburgas SKA viesos atspēlējās no divu vārtu deficīta un ar rezultātu 5:3 (0:0, 2:2, 3:1) pārspēja Ķīnas komandu Pekinas Kuņluņ Red Star, kuru pārstāv latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 70 punktiem 41 spēlē ir Maskavas CSKA, no kuras par sešiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 57 punktiem ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku Jokerit. Savukārt piektā ar 48 punktiem 41 cīņā ir Maskavas Spartak, kurā spēlē uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 45 punktiem 42 cīņās ir uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas Dinamo, bet devītā ar 37 punktiem 40 mačos ir Rīgas Dinamo, no pirmā astoņnieka atpaliekot sešus punktus. Tikmēr 11. vietā 24 punktiem 42 mačos ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas Severstaļ.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas Avtomobilist ir 69 punkti 42 mačos, bet otrā ar 59 punktiem ir Boba Hārtlija trenētā Omskas Avangard. Tikmēr devītajā vietā ar 37 punktiem 42 cīņās ir Pekinas Kuņluņ Red Star.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi